Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Χιλιάδες λαού ξεχύθηκαν στους δρόμους για την... ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Σαμαρά! (φωτο & βίντεο)


Ηταν 55' μετά τα μεσάνυχτα όταν μία φήμη για ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Σαμαρά διαδόθηκε από τηλεοράσεως στα πέρατα του κόσμου!Στο καπάκι η ίδια κρατική τηλεόραση,το τερατούργημα του Παντελή Καψή,μιλούσε για... ΘΡΙΑΜΒΟ των Ελλήνων.
Γιάννενα
Γιάννενα
Αγρίνιο


Αστραπιαία χιλιάδες άνθρωποι απ' άκρη σ' άκρη της χώρας,στο άκουσμα της είδησης,σηκώθηκαν από τους καναπέδες τους επιτέλους και ξεχύθηκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας!

Πολύ γρήγορα τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους!
Η ίδια τηλεόραση μετέδωσε το συγχαρητήριο τηλεγράφημα που έστειλε ο λαομίσητος πρωθυπουργός στους Ελληνες που θριάμβευσαν στη μακρινή Βραζιλία.Δυστυχώς για μας δεν ανετράπη ο... πιτσαδόρος,αλλά ο μπαλαδόρος Γιώργος Σαμαράς στο ματς-τελικό με την Ακτή Ελεφαντοστού.


Ο,τι δεν κατάφεραν τέσσερα χρόνια τώρα τα δυσβάστακτα μέτρα των μνημονιακών κυβερνήσεων και οι αυτοκτονίες που υπήρξαν ως τραγικό επακόλουθο,το πέτυχε ένα σφύριγμα του άγνωστου σε μας Κάρλος Βέρα υπέρ του Γιώργου Σαμαρά.Ο καλός αυτός άνθρωπος την ημέρα των γενεθλίων του μας έκανε ένα δώρο,που το άξιζε και με το παραπάνω η Εθνική μας...

Εστω κι έτσι γέλασε το χειλάκι μας,10 εκατομμύρια Ελληνες πήραν πρόσκαιρη χαρά κι αισθάνθηκαν μετά από πολλά χρόνια Εθνικά υπερήφανοι,έστω για λίγο,έστω ως την Κυριακή το βράδυ που θα αντιμετωπίσουμε την Κόστα Ρίκα,η οποία πέταξε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο Αγγλία και Ιταλία!

Αυτά τα πονηρά ότι στα δικτατορικά καθεστώτα ανθεί το ποδόσφαιρο ας τα ξεχάσουν μερικοί μερικοί...

Το ρεπορτάζ της μεγάλης νίκης της Εθνικής μας και βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom