Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΤΩΡΑ: Αγρια καταδίωξη στην Αθηνών-Κορίνθου για τους ληστές με τα καλάσνικοφ


Καταδίωξη εξελίσσεται αυτή την ώρα από τις αστυνομικές αρχές στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, αφού εντόπισαν τους ληστές που νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής εισέβαλαν πυροβολώντας με καλάσνικοφ σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας, σκορπώντας τον πανικό.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τους αδίστακτους δράστες κάπου στην Κόρινθο κι αμέσως ξεκίνησαν καταδίωξη ώστε να τους συλλάβουν.

Αυτή την ώρα η άγρια καταδίωξη εξελίσσεται στο ύψος της Κινέττας, στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, ενώ έχει στηθεί ένα μπλόκο στα διόδια της Ελευσίνας.

Η κυκλοφορία δεν έχει διακοπεί κι έτσι τα οχήματα κινούνται κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Νεότερη ενημέρωση
Ωστόσο η καταδίωξη δεν στέφθηκε από επιτυχία, αφού οι αστυνομικές αρχές έχασαν το μαύρο όχημα, το οποίο είχαν εντοπίσει νωρίτερα να κινείται ύποπτα, γεγονός που σηματοδότησε το ξεκίνημα της καταδίωξης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα με το οποίο διέφευγαν στο δάσος της Φολόης, αφού πρώτα του έβαλαν φωτιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση από τις αστυνομικές αρχές ούτως ώστε να εντοπιστούν οι τέσσερις αδίστακτοι δράστες.
newsit

update22:30:Πατάτα έκανε η ΕΛ.ΑΣ.,πατάτα δημοσίευσε το newsit,πατάτα αναδημοσιεύσαμε και μεις.Οπως λέει η νεότερη ενημέρωση το αυτοκίνητο οι ληστές το έκαψαν και χάθηκαν στο δάσος της Φολόης,άρα δεν ήταν δυνατόν να βρίσκονται στην Κινέτα με το ίδιο όχημα.

Απλά οι αστυνομικοί είδαν ένα παρόμοιο αυτοκίνητο να περνάει τα διόδια της Κορίνθου και το πήραν στο κυνηγητό ώσπου στον έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν είχε σχέση με τη ληστεία.

Ετσι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν και οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή του δάσους της Φολόης.
Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom