Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

6.000 νεκροί ζητούν δικαίωση στο σκαμνί ο Θεοχάρης


Συγγενείς των 6.000 Ελλήνων που έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία 3-4 χρόνια εξαιτίας του άγριου κυνηγητού της εφορίας, ετοιμάζονται να υποβάλλουν μηνύσεις για ανθρωποκτονία με πρόθεση και ενδεχόμενο δόλο. Τον κατηγορούν επίσης ότι άφησε να φτάσουν οι αυτοκτονίες στις 6.000 και ότι εξέθεσε σε κίνδυνο τις ζωές άλλων δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ υπηρέτης της τρόικας Χάρης Θεοχάρης είναι υπόλογος απέναντι στη Δικαιοσύνη για τους 6.000 Έλληνες πολίτες
που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, εξ αιτίας της βάρβαρης και βάναυσης φοροεισπρακτικής πολιτικής που εφάρμοσε, ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές των ξένων τοκογλύφων.

Ο υπαλληλάκος της συμφοράς με το σκοτεινό παρελθόν και προπαντός το αβέβαιο μέλλον, στην διάρκεια της θητείας του κατέστρεψε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες έβαλε λουκέτο σχεδόν στις μισές επιχειρήσεις, οδήγησε στη φυλακή χιλιάδες κόσμο που δεν είχαν να πληρώσουν τα χρέη τους στο δημόσιο, αφού είχαν χρεοκοπήσει και το κυριότερο για το οποίον θα λογοδοτήσει σύντομα στη Δικαιοσύνη είναι η ακέραια ευθύνη που φέρει για τις έξι χιλιάδες αυτοκτονίες, που είναι αποκλειστικά δικό του κατόρθωμα.

Οι συγγενείς των έξι χιλιάδων συνανθρώπων μας που αυτοκτόνησαν σύμφωνα με πληροφορίες μας ετοιμάζονται να στραφούν δικαστικά τόσο σε βάρος του Θεοχάρη, που με τις πράξεις του οδήγησε τόσες χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο. Ο έμπιστος της τρόικας αδιαφορούσε για τις μαζικές αυτοκτονίες που εκδηλώθηκαν στην αρχή της θητείας του, από ανθρώπους τους οποίους έφερε σε απόγνωση και συνέχιζε ακάθεκτος την εγκληματική του δραστηριότητα προβάλλοντας ως άλλοθι τις εντολές του ιερατείου των Βρυξελλών, όπως ακριβώς και οι ναζί που οδηγούσαν στους φούρνους τους Εβραίους.

Ο γκαουλάιτερ της τρόικας ξεπέρασε κάθε όριο καθεστωτικής πρακτικής και φασίζουσας συμπεριφοράς την ημέρα της αποπομπής του, όταν απευθυνόμενος στην εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας είπε ότι δεν έχει κανείς το ανάστημα να του ζητήσει να παραιτηθεί. Γιατί προφανώς θεωρεί την τρόικα ως το μόνο αποφασιστικό όργανο στην Ελλάδα και γι’ αυτό προχώρησε στην κατάπτυστη γελοία αλλά και επικίνδυνη για τους θεσμούς τοποθέτησή του.

Σε περίπτωση κατά την οποία έλεγε αυτά σε μια ευνομούμενη χώρα θα τον είχε αρπάξει απ’ το γιακά ο εισαγγελέας, γιατί όταν προσβάλει υπουργούς και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στο όνομα της τρόικας, τότε προσβάλει το σύνολο του ελληνικού λαού. Δυστυχώς η επίδειξη τσαμπουκά και αλαζονείας απ’ το θλιβερό υπαλληλάκο έμεινε αναπάντητη απ’ τους αρμόδιους υπουργούς γιατί τρέμουν την τρόικα, αφού και οι ίδιοι δεν κυβερνάνε αλλά εφαρμόζουν τις εντολές της.

Το άλλοθι της δήθεν εκτέλεσης εντολών επικαλέστηκαν οι στρατηγοί, οι ναύαρχοι και οι πτέραρχοι του Χίτλερ στη δίκη της Νυρεμβέργης. Το ίδιο άλλοθι προέβαλαν και αυτοί που οδηγούσαν τους Εβραίους στα κρεματόρια. Φαίνεται ότι είναι το ιδεολογικό δόγμα αυτών που ασπάζονται τον γερμανικό φασισμό και τον υπηρετούν, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους.

Η περίπτωση Θεοχάρη δεν είναι η μοναδική στην κατεχόμενη Ελλάδα. Η τρόικα και οι ξένοι τοκογλύφοι βρήκαν χιλιάδες πρόθυμους υποστηρικτές, που ανέλαβαν να υλοποιήσουν τα σχέδια για τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου και της ιδιωτικής περιουσίας. Πρόθυμοι πολιτικοί εξαγορασμένοι αποστάτες βουλευτές, βιομήχανοι που έκαναν τους λομπίστες με αντάλλαγμα άθλιους νόμους με στόχο τους εργαζόμενους δημοσιογράφους και βαρώνους της ενημέρωσης που μετέτρεψαν τα κανάλια σε ντουντούκες της τρόικας.

Όσο συνεχίζεται η κατοχή τόσο θα πληθαίνουν οι δοσίλογοι. Ακόμα και δήθεν αριστεροί βουλευτές ετοιμάζονται να τεθούν στην υπηρεσία των ξένων τοκογλύφων –προφανώς με το αζημίωτο- για να συνεχίσει το μόρφωμα του κυβερνητικού συνασπισμού να κυβερνάει τη χώρα και να ψηφίζει κατ’ εντολήν των ξένων τα νομοσχέδια που περιλαμβάνουν τις ντιρεκτίβες της Μέρκελ.

Τη σκοτεινή διαδρομή του Χάρη Θεοχάρη θα την αποκαλύψουμε σύντομα και μάλιστα με ντοκουμέντα φωτιά. Βέβαια αυτό που προέχει είναι να λογοδοτήσει για το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος των έξι χιλιάδων πολιτών που οδηγήθηκαν σε αυτοκτονία εξ αιτίας του άγριου κυνηγητού της εφορίας καθώς και για την άγρια φορολόγηση που επέβαλλε στον ελληνικό λαό. Οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ανθρωποκτονίες από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και έκθεση σε κίνδυνο τις ζωές δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

http://www.kontranews.gr/

Σημ.Ζείδωρον:Αυτά από τον άρχοντα του Ταύρου Γιώργο Κούρη,εμείς απλά να υπενθυμίσουμε τι έλεγε ο αείμνηστος Αντρέας Παπανδρέου για τους τεχνοκράτες:"Ο τεχνοκράτης δεν έχει συνείδηση, δεν έχει τοποθέτηση μέσα στην κοινωνική δομή. Είναι πληρωμένο χέρι. Είναι όπως πληρώνεις κάποιον για να κάνει μια δολοφονία,πληρώνεις τον τεχνοκράτη να σου βγάλει τη δουλειά.Λοιπόν "τεχνοκράτης" δεν είναι ουδέτερη λέξη."!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom