Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ!

"Βόμβες" από τον Καστανίδη:Πώς ο Βενιζέλος χάρισε 220.000.000 στη «Siemens»!

Με το βαμβάκι «σφάζει» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης στο νέο βιβλίο του,"Η εποχή της δοκιμασίας",το οποίο κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια.

Mε το βιβλίο αυτό,γράφει σήμερα η "κυριακάτικη δημοκρατία", στις σελίδες του οποίου έρχονται στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της δράσης του αντιπροέδρου και της ομάδας βουλευτών που τον στήριζε κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του ΓΑΠ, η ομάδα των παπανδρεϊκών περνά στην αντεπίθεση και εμφανίζει τον νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ως ευρισκόμενο σε ευθεία γραμμή με την ηγεσία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, τις απαιτήσεις της οποίας φέρεται ότι ικανοποιούσε με ταχύτητα.
======
ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑ!

ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Στις στάχτες τις πατριδας που κατέστρεψαν, τώρα αλληλοκαρφώνονται με την δικαιοσύνη απλό παρατηρητή.

Πριν από λίγες ημέρες ο Βενιζέλος κάρφωσε τον Παπανδρέου ότι εξαφάνισε 300 εκατομμύρια Ευρώ από την κρατική επιχορήγηση. Ο Πεπόνης που είχε διατάξει έρευνα, απλώς καρατομήθηκε. Οι διάδοχοι του, απλά κοιτούν…

Σήμερα, ο Παπανδρέου απαντά δια στόματος Καστανίδη πως ο Βενιζέλος χάρισε 220 εκ. Ευρώ στην Siemens. Και η δικαιοσύνη κάθεται και τους κοιτά.

Μα είστε τόσο σίγουροι ότι θα κυβερνούν εις το διηνεκές και προδίδετε την πατρίδα και το λειτούργημα σας κύριοι;
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom