Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής Βαλεντίνος Σιέλης έσωσε τη ζωή συναδέλφου του (βίντεο)

Στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Ανόρθωση γύρισε η γλώσσα του Αντρέα Καλουντζέροβιτς

Παραλίγο τραγωδία χτες στο Κυπριακό πρωτάθλημα!
Στο ματς ΑΕΛ-Ανόρθωση ο Βαλεντίνος Σιέλης της Ανόρθωσης έσωσε τη ζωή του αντιπάλου του Αντρέα Καλουντζέροβιτς της ΑΕΛ.
ο Βαλεντίνος Σιέλης

Ο Καλουντζέροβιτς της ΑΕΛ συγκρούστηκε με τον Πάουλο Ζόρζε στο 48' του αγώνα και έμεινε ακίνητος μετά την πτώση του.Ο πρώτος που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ήταν ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Ο νεαρός αμυντικός της  Ανόρθωσης, με ψυχραιμία παρά την ένταση του αγώνα και την κρισιμότητα της κατάστασης, έτρεξε αστραπιαία και βοήθησε τον αντίπαλό του (μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο) Καλουτζέροβιτς,ο οποίος διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο. Ο διεθνής κύπριος αμυντικός του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, βάζοντας το χέρι του στο στόμα,μετακινώντας τη γλώσσα που έφρασσε τον αεραγωγό.



Η παρέμβαση του Σιέλη αρχικά, των ιατρικών επιτελείων των δύο ομάδων και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών ήταν καταλυτική, προκειμένου ο Καλουτζέροβιτς να αναρρώνει σήμερα με γοργούς ρυθμούς σε ιδιωτική κλινική.

Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Βαλεντίνο Σιέλη για την σωτήρια ενέργεια του στη φάση του τραυματισμού του Αντρεα Καλουτζέροβιτς,μάλιστα εκφράζει την πρόθεσή της να τον τιμήσει.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ, από τα βάθη της καρδιάς μας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Βαλεντίνο Σιέλη.

Ο Βαλεντίνος στη φάση του τραυματισμού του Άντρεα Καλουτζέροβιτς, ενήργησε άμεσα και ενστικτωδώς και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή μας, με αποτέλεσμα να του σώσει την ζωή.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το μεγαλείο της ανθρωπιάς και του αθλητισμού. Η υγεία των αθλητών και όλων μας είναι σημαντικότερη από το ίδιο το άθλημα και την κατάκτηση τίτλων.

Βαλεντίνο Σιέλη σε ευχαριστούμε και σε θαυμάζουμε. Ένα ευχαριστώ ίσως είναι πολύ λίγο για να ανταποδώσει τέτοιες ενέργειες.

Προτείνουμε όπως ο Βαλεντίνος Σιέλης, να τιμηθεί με το Βραβείο ‘Ηθους της χρονιάς.

Το Σωματείο μας επιφυλάσσεται όπως, με τη πρώτη ευκαιρία, στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι με την Ανόρθωση ή με την οποιαδήποτε άλλη πρώτη ευκαιρία να τιμήσει τον Βαλεντίνο Σιέλη για την ενέργεια του.

Ευχαριστίες στο Βαλεντίνο Σιέλη, εκφράζει και η οικογένεια του Αντρέα Καλουτζέροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom