Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ 74 - 44


Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο καθοριστικό 5ο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και γνώρισε βαριά ήττα με 74 - 44 με συνέπεια να αποκλειστεί από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας,που θα γίνει στο Μιλάνο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν μέσα στο ματς μέχρι το 27'.30" (26-21 υπέρ των Ρώσων). Σε εκείνο το σημείο υπέστησαν ένα μπλακ άουτ, με την ΤΣΣΚΑ να κάνει ένα σερί 9-0 και να τελειώνει το ημίχρονο στο +14 (35-21).

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων
ΤΣΣΚΑ: Τεόντοσιτς, Μίτσοβ, Φριτζόν, Τζάκσον, Πάργκο, Κρστιτς, Ουίμς, Βοροντσέβιτς, Ζοζούλιν, Κάουν, Χριάπα και Χάινς

Παναθηναϊκός: βρίσκονται οι: Μπράμος, Κάρι, Μπατίστ, Φώτσης, Ούκιτς, Λάσμε, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις και Ράιτ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία).

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Δημήτρη μου καλησπέρα. Χρόνια πολλά και καλά. Χριστός Ανέστη, να χαίρεσαι όλη την οικογένεια. Με υγεία και του χρόνου πάντα καλύτερα.
Πώς πέρασες;;; Με τον Αντρέα κάναμε Πάσχα;;;;;; Τώρα που μεγαλώνει θα είναι χαρά Θεού.
Να τον χαίρεσαι Δημήτρη μου. Να είστε όλοι καλά
Καλό Σ/Κο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Να 'σαι καλά Αννα μου και συ να τους χαίρεσαι όλους!Δόξα τω Θεώ όμορφα περάσαμε το Πάσχα κι επιστρέψαμε στη βάση μας σώοι και αβλαβείς.
Ναι ο Αντρέας έχει γίνει αντράκι πια,λύθηκε κι η γλώσσα του κι έχουμε κάθε μέρα σώου!Αλλά τι σου λέω αφού τα ζεις από πρώτο χέρι,να 'ναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου.
Χάρηκα,καλό Σαββατοκύριακο επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom