Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Τραγωδία στο Αγρίνιο:60χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του χωραφιού

Τραγωδία σε χωράφι της Μεγάλης Χώρας της ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου.Χτες το πρωί ένας 60χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ την ώρα αγροτικών εργασιών, συγκεκριμένα όταν ξερίζωνε αμυγδαλιές.

Παρά την κινητοποίηση πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων δυστυχώς στο Νοσοκομείο Αγρινίου απλώς βεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Ο άτυχος 60χρονος είναι από την περιοχή του Δοκιμίου. Για το συμβάν, που έχει χαρακτηριστικά εργατικού ατυχήματος, ενεργείται προανάκριση από την τοπική αστυνομία.

Συνελήφθη πριν από λίγες ώρες ο ιδιοκτήτης της έκτασης στην οποία πραγματοποιούσε σήμερα το πρωί εργασίες ο 60χρονος άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε κατά την εκτέλεση εργασιών στο κτήμα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στον ιδιοκτήτη του χωραφιού στο οποίο εκρίζωνε αμυγδαλιές σήμερα το πρωί ο άτυχος 60χρονος, ανήκει και το τρακτέρ που καταπλάκωσε τον άνδρα από το Δοκίμι Αγρινίου, για τον χειρισμό του οποίου όμως ο εκλιπών δεν είχε την απαιτούμενη άδεια.Ο ιδιοκτήτης αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, με προφορική εντολή εισαγγελέα.
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom