Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Όχι στις ρυθμίσεις για το γάλα από το ΙΝΚΑ

Το ΙΝΚΑ και όλοι οι 'Έλληνες καταναλωτές, είναι αντίθετοι με την ψήφιση του προτεινόμενου νομοσχεδίου που αφορά το γάλα.
Κάθε προσπάθεια της εκβιαζόμενης Κυβέρνησης, να πείσει, πως η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου είναι προς όφελος των καταναλωτών, δημιουργεί εικονικές εντυπώσεις αλλά δεν λέει την πραγματική αλήθεια.
Γάλα μίας ημέρας δεν είναι εφικτό να φτάσει ποτέ στον καταναλωτή.
Γάλα τεσσάρων ημερών, όπως ισχύει έως τώρα, έχει οφέλη και ποιοτικά αλλά και θρεπτικά.
Η όποια κίνηση του Υπουργείου Ανάπτυξης με την θεωρητική επίκληση πως θα πέσουν οι τιμές είναι πλασματική και ψευδεπίγραφη.
Ούτε οι τιμές θα πέσουν, ούτε οι καταναλωτές θα ωφεληθούν, αλλά ούτε και οι κτηνοτρόφοι θα επιβιώσουν.
Είμαστε αντίθετοι με την κάθε προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά των βιομηχανιών γάλακτος για να επιβάλουν το δικό τους συμφέρον σε βάρος της ποιότητας της τιμής και της Εθνικής Παραγωγής, αυτό που θέλουν.
Οι Έλληνες καταναλωτές πιστεύουν στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Ελληνικού προϊόντος και η Κυβέρνηση οφείλει να μειώσει τις τιμές αυτές, από εκεί που πρέπει και όχι με καταιγίδα συμφοράς και συγκέντρωσης της αγοράς.
Θεωρούμε ότι, το γεγονός ότι η ρύθμιση για το γάλα πρόκειται να συμπεριληφθεί στο ίδιο άρθρο με εκείνη που αφορά την καταβολή του επιδόματος – βοηθήματος, αποτελεί μία κίνηση καθαρά εκβιαστική, όπως γίνεται συνέχεια τα τελευταία χρόνια, προς τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η δημοσιογραφική απάντηση : αν θα φτάσει φθηνότερο στον καταναλωτή, εσένα τι σε νοιάζει η συγκέντρωση, είναι μια ακόμη ανάδειξη της παραπλανητικής δημοσιογραφικής σημερινής σαπίλας.
Φτάνει ο εμπαιγμός, φτάνει η κοροϊδία, φτάνει η εξαπάτηση του Έλληνα πολίτη – καταναλωτή.
Επιτέλους, ας σκεφτούμε το καλό των Ελλήνων (των πολλών και όχι την επιβίωση των ολίγων).
Δεν είδαμε πουθενά τι θα ωφεληθεί εκτός από την παραπλάνηση του καταναλωτή, ο Έλληνας παραγωγός.
Οι καταναλωτές διεκδικούν πραγματικές τιμές από το χωράφι στο ράφι. Η διατροφή είναι υπόθεση όλων και όχι αυτών που θέλουν να διαφεντεύουν την διατροφή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom