Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ στο Μαρούσι: Στραγγάλισε τη γυναίκα του με τη ζώνη του παντελονιού του

86 χρονών ο δράστης

Οι γείτονες του ζευγαριού στο Μαρούσι είναι σοκαρισμένοι. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι ώθησε τον ηλικιωμένο άνδρα να στραγγαλίσει τη γυναίκα του με τη ζώνη του παντελονιού του.

Σκόρπισε θλίψη και αναπάντητα γιατί η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το Μαρούσι. Το πρωί ένας υπερήλικας άνδρας ηλικίας 86 ετών, έγινε συζυγοκτόνος στα στερνά του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του, την πέρασε στο λαιμό της 82χρονης γυναίκας του και την στραγγάλισε.

Μετά το φονικό, τηλεφώνησε στην ανηψιά του και της είπε τι είχε κάνει. Η γυναίκα ειδοποίησε την κόρη του ζευγαριού και τις αποκάλυψε τι είχε κάνει ο πατέρας της.

Μολις η γυναίκα έφτασε στο πατρικό της σπίτι, είδε τη μητέρα της νεκρή, τον πατέρα της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι γείτονες του ζευγαριού είναι σοκαρισμένοι και περιγράφουν τον παππού και τη γιαγιά ως φιλήσυχους οικογενειάρχες και μάλιστα πολύ αγαπημένους. Λένε πως τα τελευταία χρόνια η 82χρονη έπασχε από άνοια και πως αυτό είχε επιβαρύνει τον 86χρονο ο οποίος δεν άντεχε να βλέπει τη σύζυγό του σε αυτή τη κατάσταση. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι οδήγησε τον ηλικιωμένο να κάνει κάτι τέτοιο.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom