Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αστραψε και βρόντηξε ο Φώτης Κωστούλας για τον "μαϊμού διαιτητή" της Λιβαδειάς


Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στη Nova εναντίον του διαιτητή Γιάννη Κάμπαξη.

Ο μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών χαρακτήρισε "μαϊμού διαιτητή" τον ρέφερι της αναμέτρησης στη Λιβαδειά και κάλεσε τους εισαγγελείς να παρέμβουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στην τηλεόραση της Nova:...

"Ελπίζω να μην χρειαστούν άλλα 88 χρόνια για να δούμε μία καλή διαιτησία στην Ελλάδα. Είδαμε πως τέτοιου είδους διαιτησίες από ...μαϊμούδες διαιτητές, δε πρέπει να επιτρέπονται στο ποδόσφαιρο, το οποίο κάνουν χειρότερο κάθε μέρα που περνάει. Δεν με ενδιαφέρει να με καλέσουν οι αθλητικοί εισαγγελείς γιατί δεν έχω κάτι να πω.

Η ομάδα αυτών που διαμαρτύρονται, μιλάει για λάθη που δεν είναι ανθρώπινα, αλλά παραγγελίες διευρύνεται σήμερα και μπαίνουμε και εμείς σε αυτή. Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω, αλλά οι εισαγγελείς πρέπει να επέμβουν. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, ομάδες που προσπαθούν να κάνουν διαφορά με σωστή και νόμιμη πορεία, παρεμποδίζονται συστηματικά.

Εγώ θα προσπαθήσω και από την εκπομπή σας, αλλά και με ένα γράμμα που θα στείλω στην ΕΠΟ και τον κ. Σαρρή, θα ζητήσω να κάνει κάτι, να μην έχουμε άλλα τέτοια αίσχη. Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω αν μπορώ να παραμείνω σε αυτό το ποδόσφαιρο, όπου τα λάθη που δεν είναι ανθρώπινα!

Μας έχουν κλέψει 14 βαθμούς μέχρι σήμερα και δεν λέμε για ανθρώπινα λάθη! Διαιτησίες τύπου Καμπαξή, από μαϊμούδες που κακώς βρίσκονται ακόμα στον χώρο του ποδοσφαίρου, είναι απόλυτα παρακινούμενες από πίσω για να κλέψουν. Δεν πιστεύω πως ξύπνησε ο εν λόγω κύριος και είπε "Σήμερα πάω να κατακρεουργήσω Παναιτωλικό".

Μερικοί από τους υποτιθέμενους συνέταιρούς μας που δεν τους θεωρώ συναδέλφους γιατί δεν παίζουν να κερδίζουν στο γήπεδο. Θα πρέπει να επέμβει εισαγγελέας, δεν έχω στοιχεία, αλλά όλος ο κόσμος το βλέπει και ξέρει τι γίνεται. Είναι σαν να ρωτάμε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια".
Όσο για την ανακοίνωση της Ξάνθης: "Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Πανόπουλο, διαβάζω μόνο τις πολύ πετυχημένες ανακοινώσεις του. Είμαι σίγουρος αναφέρετε στο δικό μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να προσέχει για να μην έχει επιπτώσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom