Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 88 χρόνια ιστορίας και προσφοράς!


Την Κυριακή 9 Μαρτίου συμπληρώνονται 88 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου μας! 

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ γεννήθηκε το 1926 και με τη δράση του στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση, απέκτησε μεγάλο λαϊκό έρεισμα. Αγαπήθηκε από την τοπική κοινωνία και αναδείχτηκε στο πανελλήνιο, ως ο σημαντικότερος πρεσβευτής του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας. Υπηρετώντας με συνέπεια τις αξίες και τις αρχές για τις οποίες δημιουργήθηκε.

Τιμώντας αυτή την επέτειο η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών που στοχεύουν την ανάδειξη της πλούσιας δράσης και ιστορίας του Συλλόγου.

1. Στον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, η ομάδα θ’ αγωνιστεί με επετειακή φανέλα που σχεδιάστηκε γι’ αυτό το λόγο (φωτο), αντίγραφο της φανέλας που φόρεσε η πρώτη ομάδα το 1926. Με την ίδια φανέλα θ’ αγωνιστεί η ομάδα και στο επόμενο παιχνίδι της στο Αγρίνιο με την Skoda Ξάνθη, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου. Περιορισμένος αριθμός της επετειακής και συλλεκτικής αυτής φανέλας, θα διατεθεί στη συνέχεια μέσω της μπουτίκ του Παναιτωλικού.

2. Βραβεύσεις ποδοσφαιριστών, παραγόντων, φιλάθλων, που θα πραγματοποιηθούν στους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, ως συνέχεια δεκάδων εκδηλώσεων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για να τιμηθούν οι άνθρωποι που έγραψαν την ιστορία της ομάδας.

3. Ανάδειξη του εμβλήματος. Η ιστορία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ και τα όσα συμβολίζει με την παρουσία του στη φανέλα του Παναιτωλικού, πρέπει να γίνουν κτήμα όλων. Κυρίως της νέας γενιάς. Ετοιμάζεται ειδική έκδοση στην οποία με κόμικς παρουσιάζεται η ιστορία του ΤΙΤΟΡΜΟΥ και θα διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε Σχολεία της περιοχής.

4. Διοργάνωση Τουρνουά ποδοσφαίρου με συμμετοχή ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας και εκπροσώπηση όλων των γεωγραφικών διαμερισμάτων του νομού.

5. Ημερίδα με θέμα «Η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία – Τα επόμενα βήματα», με τη συμμετοχή φορέων, ερασιτεχνικών σωματείων, ανθρώπων του ποδοσφαίρου κ.α., ως συνέχεια αντίστοιχων επιτυχημένων ημερίδων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

6. Χοροεσπερίδα με καλό φαγητό, ποτό, διασκέδαση, όλης της Παναιτωλικής οικογένειας, για να δώσουμε εορταστικό τόνο σ’ αυτή την επέτειο. Γιορτάζοντας παράλληλα τη μεγαλύτερη αγωνιστική επιτυχία της ομάδας μας σ’ αυτή την 88χρονη πορεία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom