Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Εντελώς τυχαία 50 μέρες πριν τις εκλογές εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την ανακατασκευή δρόμων στου Ζωγράφου

Πανηγυρίζει ο Κώστας Καλλίρης για την επιτυχία!!!
Οχι για καθρεφτάκια δεν γράφει η ανακοίνωση
Εντυπωσιάζει εκείνο το κτητικό "του" στο τέλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΛΛΙΡΗ

Με μεγάλη ικανοποίηση η Διοίκηση του δήμου Ζωγράφου και εγώ προσωπικώς ανακοινώνουμε μία νέα επιτυχία στον τομέα των χρηματοδοτούμενων έργων. Πρόκειται για την Έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και δήμου Ζωγράφου, για την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του έργου «ANAΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ», προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ, βάσει Μελέτης που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας.

Με την εξ’ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων δε θα επιβαρύνει ούτε κατά 1 ( ένα ) ευρώ τους Δημότες και κατοίκους του Ζωγράφου.
Με την υλοποίηση του έργου αυτού, θα επιτευχθεί η κυκλοφοριακή και αισθητική αναβάθμιση των δύο οδών που συλλέγουν το μεγαλύτερο ίσως κομμάτι του κυκλοφοριακού φόρτου στην πόλη μας, με αποτέλεσμα την ασφαλή και άνετη προσπέλαση κατοίκων και επισκεπτών.

Επίσης θα ανακατασκευαστούν οδοί με μεγάλη κλίση, όπως η ΔΑΦΝΗΣ και η ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.
Για τους λόγους αυτούς, η Διοίκηση του Δήμου κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκριση χρηματοδότησης της εν λόγω Μελέτης των Τεχνικών Υπηρεσιών και αισθάνεται πλήρως δικαιωμένη από το αποτέλεσμα και αισιόδοξη για την ικανοποίηση πολλών σχετικών αιτημάτων των δημοτών μας.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν και συνετέλεσαν στην αρτιότητα της κατατεθείσας μελέτης.
Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς τον Περιφερειάρχη και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για τη στήριξη που έδωσαν γι’ άλλη μια φορά στο δήμο μας, όπως επίσης και προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων για την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση του έργου από το Υπουργείο του.
kostaskalliris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom