Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΚΡΗΤΗ:Μαρτυρικός θάνατος για 2,5 χρονών αγοράκι - Το βασάνιζαν η μητέρα κι ο φίλος της με καυτό νερό!

Oκτώ μέρες έριχναν καυτό νερό στο 2,5 ετών αγόρι μέχρι που πέθανε! - Απίστευτα βασανιστήρια από τη μητέρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου ο θάνατος ενός αγοριού 2,5 χρόνων το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε νεκρό από τη μητέρα του και το φίλο της του σήμερα στις 7:45 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. 

Το παιδί μετέφεραν στο κέντρο υγείας ζευγάρι Βούλγαρων που ζει
στα Σκούρβουλα και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί το παιδί έφερε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες όταν η μητέρα κλήθηκε από τους γιατρούς να δώσει εξηγήσεις άρχισε να ψελλίζει δικαιολογίες ότι το παιδί δυσκολευόταν να ενεργηθεί κι αυτή του έριχνε καυτό νερό στην πλάτη προκειμένου να το «βοηθήσει»!

Άμεσα οι υπεύθυνοι του κέντρου υγείας ενημέρωσαν τις αρχές οι οποίες ανακρίνουν τους γονείς ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει στο πτώμα του άτυχου παιδιού.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που ζούσε στα χέρια της μητέρας του και του φίλου της το μόλις 2,5 χρόνων αγοράκι που σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε νεκρό στο κέντρο Υγείας Μοιρών  έρχονται στο φως όσο περνά η ώρα.

Τόσο η μητέρα όσο και ο φίλος της που κρατούνται και ανακρίνονται αλλάζουν κάθε στιγμή αυτά που λένε και «θολώνουν» με αυτόν τον τρόπο τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο το άτυχο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irakliolive η μητέρα παραδέχεται ότι έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού τουλάχιστον τις τελευταίες οκτώ μέρες με τη δικαιολογία ότι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε να το βοηθήσει να ενεργηθεί. Όταν στην πλάτη του παιδιού προκλήθηκαν σοβαρά εγκαύματα η ίδια δεν το πήγε στο γιατρό αλλά, όπως είπε, του έβαζε αλοιφές στην πλάτη για να επουλωθούν τα τραύματα.

Ο φίλος από την πλευρά του λέει μεταξύ άλλων για ένα κουβά νερό στον οποίο όπως υποστηρίζει σκόνταψε το παιδί κι έτσι κάηκε χωρίς μέχρις στιγμής οι αστυνομικοί να μπορούν να βγάλουν σαφές συμπέρασμα για όσα συνέβησαν.

Το σίγουρο είναι ότι το παιδί υπέκυψε εξαιτίας των αυτοσχέδιων ιατρικών μεθόδων που ισχυρίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν και που σε κάθε περίπτωση συνιστούσαν βασανιστήρια για το άτυχο αγοράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom