Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος με... υποσχετική στου Ζωγράφου

Συνήθως στον αθλητισμό οι μεταγραφές με υποσχετική γίνονται λόγω σπουδών ή στρατιωτικού στην έδρα της νέας ομάδας!
Στην πολιτική οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι...
Εν προκειμένω να υποθέσουμε ότι προφανώς από 100 χιλιάδες και πλέον ανθρώπους δεν βρέθηκε ένας πρόθυμος να σηκώσει το σταυρό των δημοτικών εκλογών ή δεν κρίθηκε κανένας τόσο ικανός όσο ο εκ μεταγραφής από τον Πειραιά Π. Αγγελόπουλος;
Ζείδωρον

Η ΝΔ στέλνει σωτήρα για να σώσει τους Ζωγραφιώτες

Αυτόχθονες ιθαγενείς, δημότες του Ζωγράφου, μην ανησυχείτε!

Η Νέα Δημοκρατία και ο «τέως» φροντίζουν πριν από εσάς για εσάς. Βρήκαν τη λύση για τα δεινά σας. Σας χρειάζεται ένας επαγγελματίας πολιτικός διότι εσείς οι 100.000 Ζωγραφιώτες είστε… άστα να πάει!

Το όνομα αυτού Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ερχόμενος από τον Πειραιά μας φέρνει τη φρεσκάδα του θαλασσινού αγέρα. Για 16 ολόκληρα χρόνια ήταν δημοτικός σύμβουλος Πειραιά (1994-2010) και στη συνέχεια προήχθη σε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στη Β΄ περιφέρεια Αθήνας (όχι Πειραιά), όπου στις βουλευτικές εκλογές του 2012 έλαβε …την αποτυχία! Τώρα, με κληρονομιά το πλούσιο βιογραφικό του, ανατέθηκε στο κ. Αγγελόπουλο η νέα του αποστολή, αφού έσωσε τους Πειραιώτες, πρέπει να σώσει και τους Ζωγραφιώτες!

Το καλύτερο όμως στοιχείο του βιογραφικού του είναι το ότι, από το 2011 είναι μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και της Επιτροπής Πολιτικής Ανάλυσης και Στρατηγικής της Ν.Δ.! Τρέμετε ανίκανοι, ο άνθρωπος ξέρει να κάνει Πολιτικό σχεδιασμό, Ανάλυση και Στρατηγική! Η επιτυχημένη πολιτική του Σαμαρά και της ΝΔ τα τελευταία χρόνια, περνάει από τα χέρια του!

Η επέλαση του νέου σωτήρα ξεκίνησε επίσημα στις 30 Οκτώβρη σε γνωστό café με την παρουσία του υπουργού εσωτερικών της ΝΔ κ.Γ. Μιχελάκη και βέβαια του «τέως» κ. Γ. Καζάκου. Το κοινό (καμιά 60νταριά) υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την παράδοση του «δαχτυλιδιού» από τον «τέως» στον «επόμενο» και υπερήφανος ο κ. Αγγελόπουλος αυτοδεσμεύτηκε στους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι «στηρίζω την προηγούμενη Δημοτική Διοίκηση Καζάκου η οποία καθ” όλη τη διάρκεια της 12ετούς θητείας της, έφτιαξε ένα Δήμο πρότυπο. Έκανε ένα Δήμο αγνώριστο».

Από τότε μέχρι σήμερα ο «τέως», έχει πάρει από το χέρι τον κ. Αγγελόπουλο και τον γυροφέρνει «ανά τας ρίμας και τας οδούς της πόλεώς μας», για να τον συστήσει στην τοπική κοινωνία σαν γνήσιο διάδοχό του.

Εμείς, θέλοντας να συμβάλουμε στο επιτυχές λανσάρισμα του νέου σωτήρα μας, θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τον «τέως»: κ. Καζάκο μην τον αμολήσετε μόνο του σε κανένα στενάκι του «δήμου πρότυπο» που φτιάξατε, διότι θα χαθεί και θα βγει στο λιμάνι, άντε μετά να βρείτε άλλον σωτήρα.

Υ.Γ. Απολαύστε στη συνέχεια μια φωτογραφία του κ. Αγγελόπουλου, «σκέτη αμερικανιά», ως υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ . Η φωτογραφία αυτή επαναλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του κ. Αγγελόπουλου, ως υποψηφίου δημάρχου Ζωγράφου, μόνο που έχει αφαιρεθεί το λογότυπο της Ν.Δ. Καιρός είναι να μας πει και αυτός ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ.

από το http://zografou-live.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom