Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Επεισοδιακή καταδίωξη κακοποιού στην Πάτρα - Τραυματισμός Αστυνομικού


Μπλεγμένος σε δεκάδες διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες φαίνεται πως είναι ο κακοποιός ο οποίος και συνελήφθη με ιδιαιτέρως περιπετειώδη τρόπο σήμερα το πρωί στην περιοχή Ψάχου στην Πάτρα μετά την καταδίωξη των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών και τον τραυματισμό ενός από τους άνδρες της, όταν ο δράστης εμβόλισε με το αυτοκίνητο τη μοτοσικλέτα τους.

Όπως αναφέρουν πηγές ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στις
Αστυνομικές Αρχές και ήταν υπό παρακολούθηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών για διάφορα περιστατικά που έχουν σημειωθεί τόσο στην αχαϊκή πρωτεύουσα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κακοποιός αναζητείτο και για εμπλοκή στη ληστεία που έχει σημειωθεί στο ξενοδοχείο «Δύμη» στην Κάτω Αχαΐα.

Όπως γράφει το patrastimes, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στις 11:00,όταν το όχημα του δράστη που εκινείτο στην οδό Ιεροσολύμων στην περιοχή του Ψάχου εμβόλισε έναν δικυκλιστή της αστυνομίας με αποτέλεσμα ο αναβάτης να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί στο έδαφος.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο πάτησαν γκάζι και εγκατέλειψαν τον άτυχο ένστολο τραυματισμένο στο έδαφος . Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δύο ατόμων ενώ στο σημείο του τροχαίου έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον ένστολο δικυκλιστή .

Οι δράστες του τροχαίου λίγο αργότερα εγκατέλειψαν το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο και πεζή προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ύστερα από ανθρωποκυνηγητό στα στενάκια της περιοχής του Ψάχου η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον οδηγό του Ι.Χ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αύριο αναμένεται να δοθεί συνέντευξη προκειμένου να δημοσιοποιηθούν όλες οι παράμετροι δράσης του συγκεκριμένου κακοποιού αλλά και λεπτομέρειες από την επεισοδιακή σύλληψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom