Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Για το τριπλό φονικό της Θάσου συνελήφθη επιχειρηματίας μετά από 13 χρόνια

Κατηγορείται και για τη δολοφονία Καβαλιώτη επιχειρηματία

Υστερα από δεκατρία χρόνια από το τριπλό φονικό που συγκλόνισε την κοινωνία του νησιού της Θάσου αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα και έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία ενός επιχειρηματία Καβαλιώτη σε γειτονιά της πόλης, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να διασταυρώσουν σειρά στοιχείων σε βάρος ενός 57χρονου Καβαλιώτη επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινών καταστημάτων στην πόλη και καταστήματος οπτικών ειδών.

Συνελήφθη μετά από 13 χρόνια 57χρονος επιχειρηματίας για 4 δολοφονίες

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και κάτω από άκρα μυστικότητα ο 57χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος προκειμένου να παραπεμφθεί σε δίκη καθώς σε βάρος του εκδόθηκε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Ο 57χρονος που κατά το παρελθόν εξέτισε ποινή φυλάκισης καθώς βαρύνονταν με κατηγορίες που σχετίζονταν με ληστείες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εκβιασμούς και χειροδικίες, πριν από ένα μήνα είχε προβεί σε αιχμηρές δηλώσεις σε βάρος των δικαστών και αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές στάθηκε η «δικαίωσή» του, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, καθώς ένα κλειδί που είχε βρεθεί σε προσωπική του θυρίδα και το οποίο εικαζόταν πως άνηκε στο θύμα της δολοφονίας στην Καβάλα, τελικά άνηκε σε αυτοκίνητο δικής του ιδιοκτησίας. Ο 57χρονος προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο με το επίμαχο αυτοκίνητο όπου παρουσία ανακριτή και εισαγγελέα έγινε η ταυτοποίηση του κλειδιού.

Ο 57χρονος αναμένεται τη Δευτέρα το πρωί να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom