Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ο Π. Καμμένος διέγραψε τον Γ. Νταβρή - Τι λέει ο βουλευτής (βίντεο)


Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής. Αιτία είναι η αδικαιολόγητη απουσία του από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Νταβρής ήταν ανάμεσα στους βουλευτές οι οποίοι έστειλαν
επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Το αίτημα όμως δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί με μία μόνη απώλεια του βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την ΚΟ μέχρι να αποφασίσει να γύρισει «σπίτι» του», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η απάντηση του Νταβρή στον Καμμένο

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Νταβρή λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστή η διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τον ρωτήσαμε γιατί ήταν "αδικαιολογήτως απών" από την κοινοβουλευτική ομάδα και μας απάντησε: "Δεν ήμουν αδικαιολογήτως απών. Βρισκόμουν σε επίσημη αποστολή του ΟΗΕ. Όπου ΟΗΕ εννοώ την οργάνωση ημερησίων εκδρομών. Μάλιστα αύριο θα καταθέσω και τα παραστατικά του ταξιδιού μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom