Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΑ

Μίλησε ο Προκρούστης της υγείας… Αυτός ο προθυμότερος των προθυμοτέρων… Ο προκλητικός γυρολόγος του καιροσκοπισμού… 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μίλησε ο αδίστακτος πατριδέμπορας που πουλά βιβλία στο κοινό, και την ψυχή του στο διάβολο και σε ότι πιο βρώμικο τσαλαπάτησε ποτέ αυτό τον ιερό τόπο, για να μας πει τι??? Για να μας πει ότι «οι αποφάσεις του ΣτΕ δεν γεννούν χρήματα.». Πρόκειται για μια ακόμη δήλωση του τυχάρπαστου γλίτσα της πολιτικής, που διατυπώθηκε με αφορμή τη διαρροή της απόφασης για την αντισυνταγματικότητα των μνημονιακών περικοπών που επεβλήθη στους ένστολους.

Απαντάμε λοιπόν στον κ. Μανωλίδη του πολιτικού πέρα δώθε…
  • Οι αποφάσεις του ΣτΕ κύριε τέτοιε, γεννούν χρήματα. Όταν για παράδειγμα το ΣτΕ απεφάνθη πως το μνημόνιο της ντροπής ξεχειλίζει από συνταγματικότητα, «γεννήθηκαν» πάρα πολλά δις. Μόνο που αυτά τα δις, τα βουτηγμένα στο αίμα και το θάνατο 5.000 δολοφονημένων Ελλήνων,πήγαν στα ταμεία της Γκεστάπο και δεν υπηρέτησαν το Συνταγματικό ρόλο της χώρας απέναντι στους πολίτες της.
  • Οι αποφάσεις του ΣτΕ αξιότιμε κύριε τάδε, γεννούν χρήματα. Όταν με αυτές τις αποφάσεις του, δεν ανέκοψε τον επικίνδυνο κατήφορο του κυβερνητικού τσίρκου στο οποίο συμμετέχεις, γεννήθηκαν πάρα πολλά δις από τη ζωή μας που πετσοκόψατε. Μόνο που και αυτά τα δις κατευθύνθηκαν στα κατοχικά ταμεία, από τις πρόθυμες φιλιππινέζες της κατοχής.
  • Οι αποφάσεις του ΣτΕ βρε απίστευτε τύπε, γεννούν χρήματα. Όταν με αυτές τις αποφάσεις του δεν οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι λήσταρχοι του PSIγια το μεγάλο πλιάτσικο που έγινε στην κοινωνική ασφάλιση και στις καταθέσεις των μικροομολογιούχων, γεννήθηκαν πάρα πολλά δις. Μόνο που και αυτά τα δις ξέρεις πολύ καλά πως πήγαν σούμπητα στα κατοχικά θησαυροφυλάκια.
  • Οι αποφάσεις του ΣτΕ βρε πολιτικέ τσαρλατάνε, γεννούν χρήματα. Από τη στιγμή που στην απόφαση του για τους ένστολους, και παλαιότερα για τους δικαστικούς, δεν συμπεριέλαβε τα εκατομμύρια εργαζομένων που τους πετσοκόψατε τους μισθούς και πλέον από εργαζόμενοι υποβαθμίστηκαν σε σκλάβοι, γεννήθηκαν χρήματα. Γεννήθηκαν πάρα πολλά δις. Αλλά κι αυτά στον ίδιο προορισμό κατέληξαν.
Δεκάδες περιπτώσεις μπορεί να απαριθμήσει κανείς – με κορυφαία την μη κήρυξη ως έκπτωτης μιας κυβέρνησης προσκυνημένων που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό για να του υποκλέψει την ψήφο – δεκάδες λοιπόν περιπτώσεις μπορεί να απαριθμήσει κανείς για να θυμίσει σε κάτι τύπους σαν και του λόγου σου, πως τόσο οι αποφάσεις, όσο και οι μη αποφάσεις του ΣτΕ «γεννούν χρήματα».

Το πρόβλημα όμως είναι, ότι τόσο τα χρήματα που γεννούν, όσο κι εκείνα που υπεξαιρείτε από την τσέπη των εργαζομένων, κατευθύνονται στα θησαυροφυλάκια της Κατοχής και αυτό ως κορυφαίο έγκλημα τιμής μαζί με κείνο της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, που αποτελεί κορυφαίο έγκλημα κατά της πατρίδας, αργά ή γρήγορα θα κριθείτε…

Θα κριθείτε όλοι εσείς που συνεχίζετε να προκαλείτε αδίστακτα μια κοινωνία που βράζει βουβά. Και θα κριθείτε γιατί θα έρθει η στιγμή που αυτή η οργή δε θα συνεχίσει να παραμένει βουβή. Και τότε… 

Για τους θρασύτατους και τους προκλητικούς, δε θα υπάρχει ούτε καν το ελαφρυντικό της βλακείας κύριε Γεωργιάδη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom