Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

15 τραυματίες στο τροχαίο στα Μάλγαρα - Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτ/νίας έπεσε σε σταθμευμένη τούρκικη νταλίκα

Σοβαρός τραυματισμός του οδηγού στα πόδια

Τουλάχιστον 15 τραυματίες από τη σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο ύψος των Μαλγάρων.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία αναφέρουν ότι πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου. Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οχτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.

update:Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 16:00,στο 2ο χιλιόμετρο πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Λιούπα, Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που είναι στο σημείο,
το λεωφορείο έπεσε πάνω στη νταλίκα που προπορευόταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο δεν έβρεχε την ώρα του τροχαίου...

Ο ίδιος λέει, ότι το λεωφορείο ήταν σχεδόν γεμάτο, ήταν μέσα δηλαδή περίπου 40 με 45 άτομα.
Αυτή την ώρα έχουν απεγλωβιστεί όλοι και ο οδηγός, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος στα πόδια. Κάνει λόγο για περίπου 20 τραυματίες...

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα -που έχει τουρκικές πινακίδες- ήταν σταματημένη στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αλλά χωρίς αλάρμ και προειδοποιητικό τρίγωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom