Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εκτονώθηκε ο κύριος Λιάπης και γύρισε στα πάτρια εδάφη (βίντεο)

Ζούσε ένα δράμα το παλικάρι,ακόμα και στη Μαλαισία δεν... ξεκουράστηκε!!!
Το 'χει το σόι των κουρασμένων φαίνεται...

- Επέστρεψε "εξουθενωμένος" από την Κουάλα Λουμπούρ ο Μιχάλης Λιάπης
- "Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής", τόνισε ο πρώην υπουργός Μεταφορών
- Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους γιατί δεν σεβάστηκαν τις δύσκολες ώρες που περνάει
- Τη Δευτέρα (30/12) έχει οριστεί η δικάσιμος

Ένα... δράμα ζει ο Μιχάλης Λιάπης που γύρισε άρον άρον από την Κουάλα Λουμπούρ σήμερα το απόγευμα, παρόλο που αρχικά η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών αφίχθη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με 20 λετπά καθυστέρηση, ζητώντας να βγει από άλλη πύλη, ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό και έτσι ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους.


"Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου...", ανέφερε ο Μιχάλης Λιάπης
Κατά την άφιξή του, είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιοι επιβάτες αντιλαμβάνονταν την παρουσία του και αντιδρούσαν... έντονα.

Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης”, δήλωσε ο κ. Λιάπης, που όπως όλοι οι -χτυπημένοι από την κρίση- συνταξιούχοι, επέλεξε έναν φτηνό και κοντινό προορισμό για ξεκούραση και ηρεμία. Και συνέχισε: “Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχω πληρώσει τα τέλη...”.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τις... δύσκολες στιγμές που περνούσε στα εξωτικά μέρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ήταν ένα κουραστικό ταξίδι. Πήγα να ησυχάσω κι εσείς δεν με αφήσατε”!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom