Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ξύλο και βρισιές στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής - Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Γ. Σγουρού (βίντεο)

”Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη” δήλωσε ο περιφερειάρχης
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε απόψε, λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  και Περιφερειακοί.

Σύμβουλοι Στ. Παναγούλης και Δ. Τσουκαλάς ξεκίνησαν τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας - Βουλιαγμένης. 



Για οργανωμένο σχέδιο μπαχαλοποίησης, ώστε να μην περάσει η Μελέτη, έκανε λόγο ο συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού Χάρης Πασβαντίδης. Ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε ανταποδίδοντας, όταν άτομο γνωστό για την τραμπούκικη συμπεριφορά του, (μέλος των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας), του επιτέθηκε, βρίζοντας παράλληλα χυδαία τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό. 

Μετά από αυτό το γεγονός η ένταση γενικεύθηκε, όπως βλέπουμε και στο βίντεο. Σγουρός και Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκτός εαυτού  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του. 

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθησαν τα χειρότερα και το σώμα προχώρησε σε ψηφορία εγκρίνοντας τη Μελέτη κατά πλειοψηφία. 

Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός από το Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παν. ΣωτηρόπουλοςΓιάννης Σκουμπούρης, Παναγιώτης Καπετανέας, Μ. Σίνα και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ των 3Β.  
http://www.vimaonline.gr/

"Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη" δήλωσε ο περιφερειάρχης
Μιλώντας το πρωί στο Mega ο κ. Σγουρός είπε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και συμπλήρωσε ότι "υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του κ. Τσουκαλά, ο οποίος ήταν απαράδεκτος, είπε πράγματα που δεν έπρεπε να πει, παρακίνησε αυτούς που ήταν στα θεωρεία για να γίνει η σύρραξη και τελικά έγινε η σύρραξη". Σύμφωνα με τον κ. Σγουρό στη συνεδρίαση είχαν πάει "κάποιοι πολίτες οι οποίοι είναι περιφερόμενοι σε όλα τα θέματα για τα οποία έχουν αντίθετη γνώμη, που από την πρώτη στιγμή αποδοκιμάζανε και βρίζανε εναντίον των περιφερειακών συμβούλων. Αυτό στο τέλος έγινε σύρραξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom