Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Αγρια "Πράσινη" επίθεση στον Αδωνι

"Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατο.Στέλνει αδιάβαστο όποιον τον «σκοτώνει»"! γράφει ο... εκδότης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Κι όμως η "Πράσινη επίθεση" που δέχτηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης δεν προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ,αν και το κείμενο το υπογράφει "Πρασινοφρουρός"!

Την επίθεση εξαπολύει η αθλητική εφημερίδα (Παναθηναϊκή θα λέγαμε καλύτερα) Πράσινη,που εκδίδει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της γνωστής οικογενείας των φαρμακοβιομηχάνων.

Μέχρι τώρα μόνο ο "Φίλαθλος" μας είχε συνηθίσει σε πολιτικά κείμενα,χωρίς όμως να επιτίθεται με σφοδρότητα σε κάποιον προσωπικά και πολύ περισσότερο πίσω από τις γραμμές να υποκρύπτονται άλλα συμφέροντα,βάζοντας μπροστά τους οπαδούς κάποιας ομάδας.

Εν προκειμένω κάνει μπαμ από μακρυά ότι πρόκειται για τον πόλεμο του φαρμάκου και ως Γιαννακόπουλος μπορεί να τα βάζει μ' όποιον θέλει ή όποιον νομίζει ότι θίγει τα συμφέροντά του,όμως ποιος τον εξουσιοδοτεί να μιλάει εξ' ονόματος όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού;

Και για να μην παρεξηγούμαστε,προσωπικά δεν διαφωνούμε καθόλου με το κείμενο,αντιθέτως το προσυπογράφουμε αλλά ως πολίτες,όχι ως οπαδοί!Και μεις θεωρούμε τον Αδωνι νεκροθάφτη μας και όργανο των τροϊκανών.Ομως εμείς ούτε φαρμακοβιομηχανία διαθέτουμε,ούτε μια λαοθάλασσα οπαδών διανοηθήκαμε ποτέ να ποδηγετήσουμε.

Γιατί κύριε Γιαννακόπουλε δεν υπογράφετε με τ' όνομά σας και για ποιο λόγο εμπλέκετε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στα δικά σας παιχνίδια;Παρεμπιπτόντως οι οπαδοί των άλλων ομάδων δεν υποφέρουν το ίδιο;Κι εν τέλει εσείς ως φαρμακοβιομήχανοι τι κάνατε μέχρι σήμερα για να έχει ο Ελληνας φτηνό φάρμακο,αλλά και επάρκεια καθότι οι εξαγωγές φαρμάκων καλά κρατούν!
Ζείδωρον

Μαυρίστε τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν είναι πρόβατα. Είναι έξυπνοι, ενημερωμένοι και με κριτική σκέψη.
Και το δείχνουν με κάθε τρόπο, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε γήπεδο, όπως και προχθές στο ΟΑΚΑ. Γι’ αυτό και τώρα θα ρίξουν μαύρο στον Γεωργιάδη, που έχει βρει… παιχνιδάκι τις ζωές των Ελλήνων πολιτών και στην πλάτη τους εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τρόικας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ενδιαφέρεται για το πολύ σοβαρό θέμα της υγείας, δεν ασχολείται καν με τον κοσμάκη που πεθαίνει καθημερινά από ένα σωρό προβλήματα υγείας, αγνοεί τις κακουχίες του ελληνικού λαού και τα αυξημένα συμπτώματα ασθενειών που διογκώθηκαν από το ξέσπασμα της κρίσης στην Ελλάδα.

Μοναδική του πρεμούρα είναι να τηρήσει αυστηρά τις εντολές της Τρόικας σαν σωστό «στρατιωτάκι», σαν γνήσιο πιόνι σε σκακιέρα, στην οποία όμως περιμένει τον κατεργάρη, τον χιλιοβασανισμένο Έλληνα να θυσιαστεί για να εκτελέσει αυτός το… χρέος του. Ή μήπως να το πούμε «λειτούργημα»;

Δεν αφουγκράζεται το σφυγμό, τις ανάγκες και τα προβλήματα του λαού. Δε δείχνει να έχει καταλάβει σε ποια χώρα ζει και ποια είναι η σοβαρότητα της κατάστασης. Μάλλον δεν έχει περάσει καμιά βόλτα από ορισμένα δημόσια νοσοκομεία όπου οι ασθενείς πεθαίνουν αβοήθητοι στο έλεος της ανεπάρκειας για σωστή πρόνοια και της έλλειψης φαρμάκων.

Ο κόσμος δεν έχει λεφτά για να πληρώσει τα φάρμακά του, αν είναι δυνατόν, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ, μιλάμε για αγαθά πρώτης ανάγκης, καρκινοπαθείς περιμένουν τη φάρμακα που τους έχει συνταγογραφηθεί α τους έρθουν ως… μάννα εξ ουρανού κι όμως αυτός σαν ταύρος εν υαλοπωλείο τον χαβά του, την… πολιτική του, «σκοτώνει» τον ελληνικό λαό με τα γενόσημά του.

Έχει διαλύσει νοσοκομεία, οι απολύσεις νοσοκομειακού προσωπικού και γιατρών ΕΟΠΥΥ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς (μόλις χθες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 150 άτομα από το Δαφνί και άλλα 80 του Ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης), ενώ φέρνει στη χώρα γτενά γενόσημα από Ινδίες, Πακιστάν και άλλες χώρες χαμηλού βιοτικού επιπέδου, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των Ελλήνων.

Εδώ δε μιλάμε για οικονομικά Άδωνι, δε μιλάμε για πολιτική. Μιλάμε για την υγεία μας! Για τη ζωή μας! Και με αυτά δεν παίζουμε. Διανύουμε μία από τις δυσκολότερες περιόδους του Ελληνισμού, έχουμε γίνει η βορειότερη (τριτοκοσμική) χώρα της Αφρικής, τείνουμε να γίνουμε σύγχρονο Νταχάου κι όμως ο εντολοδόχος της Τρόικας Γεωργιάδης, κόντρα σε όλα αυτά, έχει μπει απέναντί μας, σαν ορκισμένος εχθρός της χώρας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα βλέπουν όλα αυτά. Γιατί τα βιώνουν στο πετσί τους. Και αγωνιούν για το μέλλον τους και κυρίως το παρόν τους, για την κατάσταση τη δική τους, των οικογένειών τους και των παιδιών τους. Από εμάς Γεωργιάδη τελείωσες! Φούμο από τον πράσινο λαό! Είσαι απέναντι στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό και θα μας έχεις απέναντί σου!
http://www.prasini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom