Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΠΛΟΥΣΙΟΙ και ΔΙΑΣΗΜΟΙ τρέμουν τις αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη μεγαλεμπόρων της κοκαΐνης


Έπειτα από τη σύλληψη των μεγαλεμπόρων της κοκαΐνης οι οποίοι εισήγαγαν και διακινούσαν στην ελληνική επικράτεια μεγάλες ποσότητες από το Εκουαδόρ, διάσημοι και πλούσιοι που έχουν πάθος με την κόκα τρέμουν τις αποκαλύψεις από τις εκατοντάδες συνομιλίες σε κινητά που έχει καταγράψει η ΕΥΠ.

Η εγκληματική οργάνωση "διανυκτέρευε" ολόκληρο το 24ωρο ώστε
να παρέχει στους πλούσιους χρήστες από 2 έως 10 γραμμάρια κοκαΐνη άριστης ποιότητας καθημερινά.

Μόνο τα μέλη που δραστηριοποιούνταν στα νότια προάστια της Αττικής, κυρίως στην παραλιακή λεωφόρο, είχε πελατολόγιο 80 μόνιμων αγοραστών, οι οποίοι διέθεταν ποσά από 100 έως και 200 ευρώ την ημέρα! Η συμμορία δούλευε με δύο κινητά που γνώριζαν μόνο οι πελάτες τους κι άλλαζαν χέρια ανάλογα με τη βάρδια των διακινητών.

Παράλληλα, η «μαφία της κοκαΐνης» λειτουργούσε με διαφήμιση, χρησιμοποιώντας επώνυμους χρήστες ναρκωτικών για να δοκιμάσουν τις νέες «παρτίδες» και να τις δειγματίσουν στην αγορά.

Για τη διακίνηση της κοκαίνης στους επώνυμους κυρίως αγοραστές χρησιμοποιούσαν κυρίως συνθηματικές λέξεις όπως: καφές, μπίρες, εσπρέσο, πακέτο τσιγάρα, κάρτα, ακτινογραφία, υπεύθυνη δήλωση, εισιτήριο, μπουκάλι, CD, πορτοκαλάδα, κόκα- κόλα, κράτηση, ευρώ, ταινία.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom