Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση με κείμενο-σεντόνι των καταζητούμενων Μαζιώτη - Ρούπα για την δολοφονία Π. Φύσσα


Εδώ και 1,5 χρόνο είναι καταζητούμενοι, ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα!Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να παρεμβαίνουν,οσάκις κρίνουν σκόπιμο, με αναρτήσεις τους στο indymedia.
 Αναρτήσεις που για κάποιο λόγο είναι τεράστια κείμενα,απ' αυτά που αποκαλούμε "σεντόνι".Αυτή τη φορά αναφέρονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη δράση της Χρυσής Αυγής.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτη είναι η πρώτη πολιτική δολοφονία των φασιστών μετά τη χούντα των συνταγματαρχών.

Η δολοφονία αυτή σηματοδοτεί την επισφράγιση ενός εμφυλίου που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και που μέχρι σήμερα είχε τον χαρακτήρα της ανεμπόδιστης εγκληματικής δράσης των χρυσαυγιτών στους δρόμους των πόλεων με επιθέσεις εναντίον μεταναστών και πολιτικών τους αντιπάλων, με δολοφονίες μεταναστών όπως του Μπαμπακάρ Ντιάε και Σαχζάντ Λουκμάν και με άλλες που δεν έχουν επίσημα αποδοθεί στη Χρυσή Αυγή, με εξαφανίσεις μεταναστών, με τραμπουκισμούς, απειλές, τρομοκρατία στους δρόμους, τα σχολεία, τις λαϊκές αγορές, τα νοσοκομεία, τους παιδικούς σταθμούς…

Οι χρυσαυγίτες παρέλαυναν στους δρόμους λαϊκών συνοικιών τραγουδώντας φασιστικά εμβατήρια ανενόχλητοι, ξυπνώντας μνήμες από την περίοδο της κατοχής από τους ναζί. Δήλωναν δημοσίως την προοπτική των δολοφονιών αριστερών, κομμουνιστών, αναρχικών, τις οποίες διαμήνυαν δια στόματος και του αρχηγού τους, χωρίς καμία απάντηση, χωρίς κόστος. Ο χρυσαυγίτης Ρουπακιάς που εκτέλεσε τον Φύσσα απλώς υλοποίησε τις γνωστές εδώ και καιρό …προγραμματικές δηλώσεις της οργάνωσης.

Διαβάστε,αν θέλετε,ολόκληρο το "σεντόνι" ΕΔΩ

Να θυμήσουμε ότι:
στις 29/1/13 "παρουσιάστηκαν" στο δικαστήριο με επιστολές
και στις 7/6/13 με άλλο κείμενο-σεντόνι έκαναν κρίσεις για την απόφαση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom