Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Σε εξέλιξη η πριβέ παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Παρότι εκλήθη αρμοδίως δεν παρέστη η Χρυσή Αυγή


Κανονικά διεξάγεται η πριβέ στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά το θόρυβο που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής απέφυγαν να προσέλθουν στην εξέδρα τω επισήμων.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11 το πρωί, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια,συγγενών και φίλων,που είχαν προσκλήσεις κι ο λαός παρακολουθεί εκ του μακρόθεν! Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ως γνωστόν απέχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις γνωστές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο περιφερειάρχης βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων, όπως και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δεν χρειάστηκε τελικά να κάνει πράξη την απειλή του ότι θα εγκατέλειπε τους επίσημους εάν προσέρχονταν στην παρέλαση χρυσαυγίτες βουλευτές. Το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος, Αντώνη Σαουλίδη, ενώ απέχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ.

Παρόντες στην παρέλαση, η οποία πραγματοποιείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, είναι επίσης ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Γιώργος Ορφανός, Γιάννης Ιωαννίδης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom