Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Παναιτωλικός συνέτριψε 4-0 την Καλλονή


Στο Αγρίνιο και μπροστά σε 5000 περίπου κόσμο έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League.Παναιτωλικός και ΑΕΛ Καλλονής τύποις διασταύρωσαν τα ξίφη τους σ' έναν αγώνα πλούσιο μεν σε φάσεις και γκολ,αλλά με τη νησιώτικη ομάδα φανερά επηρεασμένη από την πεντάρα,που δέχτηκε την περασμένη Κυριακή από την Ξάνθη,να  μην μπορεί ν' αντέξει την πίεση των γηπεδούχων και να καταρρέει  πολύ νωρίς.

Ο Παναιτωλικός παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος κατάφερε ως το 37' να πετύχει τρία γκολ και να καθαρίσει το ματς σκαρφαλώνοντας ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 6' όταν ο Μπόγιοβιτς έφυγε μόνος του και σούταρε πάνω στον Σιδεράκη.

Στο 10' εκπληκτική απόκρουση του Ράφαελ σε καφαλιά του Λαμπρόπουλου στην απέναντι γωνία κράτησε το μηδέν στην εστία του Παναιτωλικού.

Στο 15' ο Γκάλο εκτέλεσε φάουλ και ο Μπόγιοβιτς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 1-0.

Αγνωστο γιατί μετά το 26',που είχε μια ακόμα καλή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου,η Καλλονή οπισθοχώρησε στην περιοχή της αφήνοντας όλο το γήπεδο στον Παναιτωλικό.

Ετσι μοιραία στο 33' δέχτηκε δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ του Καμαρά έξω από την μεγάλη περιοχή,που κόντραρε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον Σιδεράκη και λιγό μετά στο 37' ο Τζούνιορ έγραψε το 3-0 με κεραυνό από 30 μέτρα.

Ενα λεπτό πριν η Καλλονή δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο παιχνίδι όταν ο Λεοζίνιο από πολύ κοντά,ύστερα από φάουλ του Μαρσέλο,σημάδεψε το δοκάρι του Ράφαελ.

Με τον Παναιτωλικό να προηγείται άνετα 3-0 και με την ΑΕΛ Καλλονής ζαλισμένη και χωρίς ηθικό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με μια αλαγή για τον Παναιτωλικό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και από τις δύο πλευρές,ώσπου στο 55' αποβλήθηκε ο Ποντάνι της Καλλονής με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες και 3 γκολ στην πλάτη.

Στο 61' ήρθε το 4-0 για τον Παναιτωλικό,πάλι με τον Μπόγιοβιτς σε κενό τέρμα μετά από σέντρα του Μπελόν και λανθασμένη απόκρουση αμυντικού.

Από 'δω και πέρα  χάθηκε κάθε ενδιαφέρον πλέον για τον αγώνα ενώ απέμεινε τουλάχιστον μισή ώρα ακόμα!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Λεοζίνιο προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πετύχει το γκολ της τιμής για την Καλλονή,αλλά δεν μπόρεσε...,όπως και ο Σφακιανάκης στο 92' να κάνει το 5-0!

Λήξη του αγώνα και απορία για την κατάρρευση της ΑΕΛ Καλλονής σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Ξάνθη (5-1) και Παναιτωλικό (4-0)!

* Ορκο νίκης έδωσαν οι παίκτες του Παναιτωλικού στο κέντρο του γηπέδου
* Ανέπαφη παραμένει η εστία του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και στα 5 ματς
* Για πρώτη φορά σήμερα παιδικά και γυναικεία εισιτήρια των 5 ευρώ
* Πέρσι για τη Football League η ΑΕΛ Καλλονής είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια
* Η μέχρι πρότινος γρανιτένια άμυνα της Καλλονής δέχτηκε σε δύο αγώνες 9 γκολ
* Σε 9 αγωνιστικές 3 κόκκινες κάρτες για την ομάδα της Καλλονής
* Πριν την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες και οι διαιτητές έβγαλαν κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Γοδόι(46' Σφακιανάκης), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης(59' Μπελόν), Μπικέι, Μπόγιοβιτς(68' Ιωάννου).

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Πίντο, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Άλβες, Λαμπρόπουλος, Φαρία, Ποντάνι, Γκόμεζ(68' Λίμα), Αγρίτης(20' λ.τ. Καζάκης)(59' Σιλιγκαρδάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom