Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Στους 16 του Κυπέλλου ο Παναιτωλικός 1-0 τον ΑΟ Κασσιόπης

Καρδιοχτύπησε τους φίλους του ο Παναιτωλικός,αλλά στο τέλος τους αποζημίωσε μ' ένα υπέροχο γκολ και την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πολύ λίγος κόσμος,γύρω στους 1.500, στο γήπεδο του Παναιτωλικού σήμερα το μεσημέρι,όπου η ομάδα του Αγρινίου αντιμετώπισε τον Α.Ο.Κασσιόπης (λέγε με Κέρκυρα) για το Κύπελλο Ελλάδος.
Στο πρώτο παιχνίδι στην Κέρκυρα ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 κι έτσι ο Μάκης Χάβος βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 8 "ρεζέρβες",που όμως απογοήτευσαν με την εμφανισή τους και δικαίωσαν τον προπονητή που δεν τους χρησιμοποιεί.

Από την άλλη μεριά η Κασσιόπη,που κάνει καλή πορεία στη Football League,κοίταξε τον Παναιτωλικό στα μάτια κι έπαιξε ανοιχτά με στόχο να σκοράρει.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας και την καθολική υπεροχή,πλην όμως η Κασσιόπη ήταν αυτή που απείλησε την εστία του.

Πολλές φορές ο Τακίδης χρειάστηκε να βγει ως μπακότερμα για να ανακόψει τους αντιπάλους του,ενώ στο 32' ο Μπαλντοβαλίεφ κόπηκε την τελευταία στιγμή με φάουλ.

Στο 37' ο Μπελόν θα μπορούσε να σκοράρει αν σημάδευε σωστά!

Βλέποντας ο Μάκης Χάβος την αδυναμία της ομάδας του ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρο νο με δύο αλλαγές.Εβαλε Καμαρά και Κουτσοσπύρο στην επίθεση και ζωήρεψε κάπως ο Παναιτωλικός.
Η Κασσιόπη δεν παρέδωσε τα όπλα,αντίθετα συνέχισε δυνατά κι όσο δεν υπήρχε γκολ στον αγώνα ήλπιζε να το πετύχει....

Τα λεπτά κυλούσαν ενώ παίζονταν πολύ κακό ποδόσφαιρο,ιδίως από πλευράς Παναιτωλικού,που μετά το 75' έδωσε το δικαίωμα στην Κασσιόπη να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει το ματς και την πρόκριση.

Στο 80' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Κασσιόπη με τον Καραδέμητρο που έφυγε μόνος του, αλλά πλάσαρε πολύ άσχημα και έστειλε την μπάλα άουτ.

Και αμέσως μετά στο 83' ο Κουτσοσπύρος τον μιμήθηκε!

Κι ενώ ο Παναιτωλικός απογοήτευε τους λιγοστούς σήμερα οπαδούς του,ο Μπελόν στο 87' πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ μετά από επίσης εξαιρετικό συνδυασμό με τον Κουτσοσπύρο.

* Για έναν ακόμα αγώνα(6ο) δεν δέχτηκε γκολ στην έδρα του ο Παναιτωλικός
* Τακίδης, Μουμίν, Καλί και Γκόλιας ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα
* Ο Ζορμπάς μπήκε αλαγή κόντρα στην πρώην ομάδα του και καταχειροκροτήθηκε
* Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση ΕΔΩ

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Τακίδης, Γκόλιας, Καλί, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Πασάς(46' Κουτσοσπύρος), Καλογέρης(46' Καμαρά), Μπακάκης, Μπικέι, Ιωάννου(66' Σφακιανάκης), Μπελόν.

Α.Ο. Κασσιόπης(Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Καραγιαννίδης(65' Ζορμπάς), Παρασκευαΐδης, Σουάνης(65' Γυφτοκώστας), Καραδέμητρος, Αρμένης, Κουλούρης, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ(75' Γεωργακόπουλος), Ελληνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom