Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαϊράκι από βουλευτές της συγκυβέρνησης για την ντροπολογία του "πόθεν έσχες" - Εκθετος ο υπουργός Δικαιοσύνης που την κατέθεσε

Βέβαια τον γαμπρό τον ξυρίζουν την ώρα της φηφοφορίας!
Τότε να δούμε τους μάγκες τι θα κάνουν,εκτός κι αν αποσυρθεί η ντροπολογία,όπως διαδίδεται.
Ομως είτε έτσι είτε αλλιώς ο υπουργός Δικαιοσύνης στον οποίο παραπέμπει ο Χρυσοχοϊδης για εξηγήσεις παραμένει έκθετος στα μάτια της κοινής γνώμης.Γιατί πήρε μια τέτοια πρωτοβουλία τη συγκεκριμένη στιγμή που "η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια,αλλά και να φαίνεται";
Τα περί ισότητας φυσικά και τ' ακούμε βερεσέ.Αν ήθελε ισότητα θα μπορούσε να την κάνει από την ανάποδη κι όχι με τέτοια πρεμούρα σ' ένα παντελώς άσχετο νομοσχέδιο.Οσο καλόπιστος και να είναι κάποιος ο νους του πάει στο ξέπλυμα.-
Ζείδωρον

Αντάρτικο στην κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία που προβλέπει ότι τα πρόσωπα που καταθέτουν πόθεν έσχες...
δεν είναι πλέον υποχρεωμένα να δηλώνουν τις μετοχές τους σε ναυτιλιακές εταιρίες.

Τόσο ο Γιώργος Βλάχος από τη ΝΔ όσο και ο Θάνος Μωραϊτης από το ΠΑΣΟΚ ζήτησαν την απόσυρση της εν λόγω τροπολογίας, τονίζοντας οτι εγείρονται πολλά ερωτηματικά για την σκοπιμότητα της κατάθεσής της από τον υπουργό Δικαοσύνης σε νομοσχέδιο για το ΚΤΕΛ!!!

"Δεν προτίθεμαι να την ψηφίσω. Τέρμα τα παιχνιδάκια στις πλάτες βουλευτών. Όλα έχουν ένα τέλος!" είπε ο βουλευτής της ΝΔ , Γιώργος Βλάχος καλώντας παράλληλα τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου μέχρι την Τετάρτη να προσέλθει στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις.

"Είναι χαριστική απέναντι στους εφοπλιστες. Αν έρθει στην Ολομέλεια θα την καταψηφίσουμε" δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραϊτης.

Επίσης, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που συζητείται το νομοσχεδιο για τα ΚΤΕΛ, ακόμη και ο παριστάμενος υπουργός Μεταφορων, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης πήρε αποστάσεις από τον υπουργο Διακαιοσύνης λέγοντας ότι εφόσον η τροπολογία κατατέθηκε σε νομοσχέδιο τυ υπουργείου του, όφειλε να την υπογράψει και παρέπεμψε για εξηγήσεις στον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Σημειώνεται ότι την απόσυρση της τροπολογίας ζήτησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης με εξαίρεση της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε την τροπολογία "φωτογραφική" και με "έντονη οσμή διαπλοκής". Ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με το ποιος την έχει εισηγηθεί κι έκανε έκκληση στην κυβέρνηση να την αποσύρει. Όταν δε, ρώτησε τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αν την είχε διαβάσει γιατί όπως είπε "έχετε κι ένα παρελθόν για το τι διαβάζετε και τι όχι", ο υπουργός Μεταφορών του απάντησε "Αφήστε τα αυτά κύριε λαϊκιστή! Παρακαλώ να είστε σοβαρός!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom