Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ολα μηδέν στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Εργοτέλη


Μπροστά σε 4.000 περίπου θεατές Παναιτωλικός και Εργοτέλης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο.Πολύ κακό ποδόσφαιρο για ομάδες της Super League,κι όσες φάσεις δημιουργήθηκαν έγιναν από λάθη των αντιπάλων αμυντικών  κι όχι από συνεργασία των επιθετικών.
Πάντως ο Εργοτέλης κατάφερε να παραμείνει αήττητος για 4η αγωνιστική!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε μια ελαφρά υπεροχή,όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των κρητικών σε δύο φάσεις που πρωταγωνιστής ήταν ο Μπόγιοβιτς και στο τέλος με τον Μπελόν .

Στο 20' ο Τζούνιορ σούταρε, ο Μπόγιοβιτς έβαλε το πόδι του αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Εργοτέλη και στο  32΄ ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Μετά από κόρνερ του Θεοδωρίδη, ο Μπόγιοβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κοιλιάρας πάνω στην γραμμή έσωσε την ομάδα του.

Και στο 43' υπήρξαν προϋποθέσεις για γκολ.Στο λάθος γύρισμα τον αμυντικών του Εργοτέλη, ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Μπελόν. Στο τέρμα έλειπε ο Αθανασίου, αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη να χάνει καλή ευκαιρία για γκολ στο 62' με τον Αναστασάκο που σούταρε άουτ.Στην αντεπίθεση το ίδιο έκανε ο Μπακάκης για τον Παναιτωλικό.

Γύρω στο 60' ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να ταράξει κάπως τα νερά με τις αλλαγές των Δάρλα και Καλογέρη κι ο Πετράκης απάντησε με τον.... Πελέ!!!!

Και πάλι δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας,έτσι στο 80' ο Χάβος αδειάζει το κέντρο βγάζοντας τον Σφακιανάκη και βάζοντας έναν ακόμα επιθετικό,τον Κουτσοσπύρο.

Παιχνίδι κέντρου,βαρεμάρα και σφυρίγματα αποδοκιμασιών στο τελευταίο δεκάλεπτο και για τους παίκτες και για την διαιτησία!

*Το επόμενο παιχνίδι του Παναιτωλικού είναι και πάλι στο Αγρίνιο με τον Ολυμπιακό.Με εμφάνιση όως σαν τη σημερινή δεν θα έχει καμία τύχη.
*Οπως βλέπετε και στη φωτογραφία ο Εργοτέλης έπαιξε με μωβ φανέλες
* Τρεις πρώην παίκτες του Εργοτέλη με την φανέλα του Παναιτωλικού: Τζούνιορ, Μελισσάς και Θεοδωρίδης
* Στην έναρξη του αγώνα τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή, στη μνήμη του παλιού προέδρου της ΕΠΟ, Σωτήρη Αλημίση

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης(58' Δάρλας), Τζούνιορ, Σφακιανάκης(80' Κουτσοσπύρος), Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς και Μπελόν(69' Καλογέρης).

Εργοτέλης(Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο(86' Μπουχαλάκης), Χαντί, Καρντόζο, Τζανακάκης, Κοζορώνης(69' Πελέ), Αναστασάκος, Μπαντιμπάνγκα(76' Δωματάς), Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom