Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

3η Σεπτέμβρη 2013: Το δεύτερο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ (κάποτε ήταν Σοσιαλιστικό κίνημα!!!) !

Κάποτε... 3 του Σεπτέμβρη του '74 ιδρύθηκε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!
 Αλλαγή,πολιτική και κοινωνική,συμβόλαιο με το λαό (ο οποίος δεν φρόντισε να κρατήσει αντίγραφο γιατί πίστευε στις αρχές και στον ηγέτη του κινήματος),όνειρα,ελπίδες,βολέματα,χοντρές κονόμες για κάποιους χοντροκοιλιάδες και πολλούς παρατρεχάμενους,ώσπου ήρθε το ξεγύμνωμα  και  η πλήρης απογοήτευση για την μεγάλη πλειοψηφία!

 39 χρόνια μετά αντί επετείου θα έχουμε  το δεύτερο  μνημόσυνο και πάλι,όπως και πέρσι μετά τον όλεθρο των εκλογών, ενός κομματικού πτώματος στα χέρια του ίδιου "ηγέτη".
Το αποκλειστικό συμβόλαιο με το λαό επιδεικνύει ο γίγαντας Αντρέας

ο Υμνος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Από το ζιβάγκο κι από το συμβόλαιο της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974,το σοσιαλισμό,τη λαϊκή κυριαρχία,την εθνική ανεξαρτησία,την Ελεύθερη Ελλάδα τη Σοσιαλιστική και τα πράσινα άλογα .... φτάσαμε στο Γιωργάκη,στο Βαγγέλη,στο Χρυσοχοϊδη,στο Λοβέρδο,στην Αννούλα,στο Ραγκούση και τ' άλλα παιδιά, στην τρόικα και στα μνημόνια!

Πως έσβησε έτσι ο ήλιος ο πράσινος πριν καν ανατείλει; 
Η μήπως ανέτειλε επιλεκτικά μόνο για κάποιους.... 
Που 'σαι Αντρέα για να δεις τα παιδιά της αλλαγής;  Αλλο για Χίο τράβηξε,άλλο για Μυτιλήνη,άλλο για τον Κορυδαλλό κι άλλο για... Κέιπ Τάουν(πέρσι)!!!

Τα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά:Στις 6 του Μάη του 2012 το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα έπαθε το πρώτο εγκεφαλικό στα χέρια του Βαγγέλη Βενιζέλου,που τ' άφησε ο άπονος κληρονόμος Γιωργάκης.Με τα ψέματα κύλισε ο καιρός μέχρι τις 17 του Ιούνη οπότε και επήλθε το μοιραίο!

 Πέρσι 3η Σεπτέμβρη 2012 τελέστηκε το πρώτο μνημόσυνο μεταξύ ολίγων συγγενών και φίλων και με "ηχηρές" απουσίες,όπως σημείωναν τα σαϊνια του πολιτικού ρεπορτάζ.Εμείς γνωρίζουμε ότι εκκωφαντικό θόρυβο κάνουν οι άδειοι ντενεκέδες και μάλιστα οι ξεγάνωτοι για να θυμηθούμε και τον αείμνηστο Βαγγέλη Γιαννόπουλο!

Εν τω μεταξύ είδαν κι άλλοι την πόρτα της εξόδου...

Για φέτος (αντί μνημοσύνου) έχει προγραμματιστεί  "επιστημονικό - πολιτικό" διήμερο του ΠΑΣΟΚ  (το "όλον ΠΑΣΟΚ",ελαφρώς ακρωτηριασμένο,θα είναι εκεί (;)) στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου,το οποίο όμως κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι πρώην υπουργοί του Κινήματος αρνούνται τη συμμετοχή τους στις γενέθλιες εκδηλώσεις.

Φημολογείται έντονα ότι ο Σημίτης έχει πιάσει δουλειά δίνοντας κατευθύνσεις για το ποιος θα πάει και ποιος όχι στις συγκεντρώσεις του Βενιζέλου,ο οποίος εκφράζει σφοδρή δυσφορία για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού.Ο δε Γιωργάκης,που πέρσι ήταν στο Κέιπ Τάουν,έχει υποσχεθεί μεταξύ των άλλων, ότι θα μαζέψει και 100 στελέχη του παλαιού ΠΑΚ,μόνο που μέχρι τώρα ενδιαφέρον συμμετοχής δηλώνουν μόνον 5 εξ΄ αυτών!!!

Στη σεμνή τελετή αν και συντετριμμένος θα μιλήσει ο πρόεδρος και υπουργός του Σαμαρά κύριος Βενιζέλος,ο οποίος θα προσπαθήσει για μία ακόμα φορά να εξηγήσει την απόλυτη κατρακύλα του κόμματος που ηγείται!

Ζωή σε λόγου μας!!!!! 
Διαβάστε λεπτομέρειες για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom