Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική - Περιμένουν "τρομοκρατικό" χτύπημα σε "οικονομικό" στόχο λένε τα "δημοκρατικά" ΝΕΑ - Ποιοι και τι μας μαγειρεύουν;

Αύριο μπαίνουμε στον "Μαύρο Σεπτέμβρη" για τον οποίο τόσα και τόσα φοβερά και τρομερά έχουν γραφτεί.Κι έρχονται σήμερα τα "δημοκρατικά" ΝΕΑ του γνωστού συγκροτήματος να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα αυτών που θα συμβούν.
Ισχυρό "Τρομοκρατικό" χτύπημα λέει με ανθρώπινο στόχο και πιθανότατα στέλεχος της τρόικας!!!

Τι λέτε ρε παιδιά;
Ξέρετε,ξέρουν αυτοί που τα διοχέτευσαν στην καλή εφημερίδα,τόσα πολλά στοιχεία για το "χτύπημα" που είναι στα σκαριά και αντί να το αποτρέψετε συλλαμβάνοντας τους φοβερούς "τρομοκράτες" το δίνετε αποκλειστικό σε μια εφημερίδα;Μπράβο σας!Η μήπως το δημοσίευμα είναι το "χτύπημα";

Οτι κάποιοι κάτι μαγειρεύουν εν όψει της δύσκολης σεζόν που ξεκινά είναι απολύτως βέβαιον,ας μην ξεχνάμε άλλωστε και τα "πολεμοφόδια" που ανακάλυψαν τα τσακάλια του Δένδια στο Πολυτεχνείο και στο ΑΠΘ πριν 10-12 μέρες.

Ποιοι όμως και με τι σκοπεύουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα κύρια προβλήματά του βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας;
Διαβάστε το ρεπορτάζ που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Ζείδωρον

- Φόβοι για αιματηρό χτύπημα μέσα στον Σεπτέμβριο

- Κλοιός της αντιτρομοκρατικής γύρω από τα στελέχη της Τρόικας
- Ποιες είναι οι τρομοκρατικές ομάδες που “τρομάζουν” την ΕΛ.ΑΣ.


Σε κόκκινο συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν. Η Αντιτρομοκρατική έχει αναλύσεις που “δείχνουν” ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον επόμενο μήνα.

Σε κόκκινο συναγερμό η Αντιτρομοκρατική
Η κινητικότητα του καλοκαιριού και τα “αναβαθμισμένα” χτυπήματα μαζί με τις προειδοποιήσεις των τρομοκρατών μέσω προκήρυξης έχουν θέσει τις αρχές σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού.
Οι πληροφορίες θέλουν ως στόχο κάποιο οικονομικό παράγοντα. Πρόκειται για πρόσωπο και όχι για κτίριο-στόχο λένε οι πληροφορίες που φοβούνται ότι αυτή τη φορά οι τρομοκράτες θέλουν αίμα.

“Οικονομικός” ο στόχος των τρομοκρατών
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα” ο στόχος θα προέρχεται από τον τομέα της οικονομίας και δεν αποκλείεται έτσι κάποιο στέλεχος της τρόικας που αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να επισκεφτεί τη χώρα.

Κλοιός προστασίας γύρω από τα στελέχη της τρόικας
Έτσι έχουν ήδη καταρτιστεί σχέδια που σχηματίζουν ένα κλοιό προστασίας γύρω από τους χώρους και τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα στελέχη της τρόικας.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι ίδιοι οι τρομοκράτες έχουν προειδοποιήσει με ένα “αναβαθμισμένο” χτύπημα μέσω προκήρυξης.

Ποιες οργανώσεις “βλέπει” η αντιτρομοκρατική
Η Αντιτρομοκρατική “φοβάται” την επανενεργοποίηση της Σέχτας Τρομοκρατών που μετά από δύο δολοφονίες έχει σιγήσει, δεν είναι τυχαία, λένε η αναφορά σε αυτή την οργάνωση στην τελευταία προκήρυξη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς...

Την άκρη του νήματος τώρα οι αρχές την αναζητούν μέσω των καναλιών που εξόπλισαν τους τρομοκράτες.

Το οπλοστάσιο το οποίο κατάφεραν με επιτυχία, όπως όλα δείχνουν, να ανανεώσουν ίσως αν βρεθεί μια άκρη να οδηγήσει στα κανάλια της τρομοκρατίας και σε πρόσωπα, ώστε η αντιτρομοκρατική να μπορέσει να προλάβει το χτύπημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom