Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην ΚΕΡΚΥΡΑ:Έπνιξε την 7χρονη κόρη της στη μπανιέρα και αυτοκτόνησε!


- Συνέβη σε χωριό της Κέρκυρας
- Η φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε το απόγευμα
- Μπροστά στο τραγικό θέαμα βρέθηκε ο πατέρας όταν επέστρεψε στο σπίτι
- Βρέθηκε σημείωμα της μητέρας στον τόπο της τραγωδίας



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο χώρο της τραγωδίας βρέθηκε σημείωμα της μητέρας, στο οποίο φέρεται να εξηγεί την πράξη της. Οι αστυνομικοί εξετάζουν άλλα κείμενα της γυναίκας για να επιβεβαιώσουν ότι είναι ο γραφικός της χαρακτήρας...

Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης είναι ο 48χρονος πατέρας της οικογένειας, κρεοπώλης στο επάγγελμα, ο οποίος όταν επέστρεψε το απόγευμα στο σπίτι, είδε την μόλις 7 ετών κορούλα του, πνιγμένη στη μπανιέρα και τη σύντροφό του κρεμασμένη!

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η Γερμανίδα μητέρα, ηλικίας 50 χρόνων, για άγνωστο λόγο, σκότωσε το παιδί της και μετά αυτοκτόνησε. Κρεμάστηκε στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού...

Είναι ο 5ος θάνατος παιδιού το τελευταίο διάστημα, από τα χέρια γονέα

Αυτή την ώρα, βρίσκεται στο σημείο ιατροδικαστής...

Ανάστατο είναι το χωριό Αντιπερνοί στην Κέρκυρα, που συνέβη η οικογενειακή τραγωδία 
ενώ προβληματισμό έχουν προκαλέσει στις αρχές, οι απανωτές περιπτώσεις γονέων που σκοτώνουν τα παιδιά τους το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε, ότι ανάμεσα σε αυτές, είναι η γυναίκα που σκότωσε και έβαλε το μωρό της στην κατάψυξη στην Αχαΐα, η αλλοδαπή που πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της στα σκουπίδια ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο του εγκλήματος και στην περίπτωση του μωρού που αρχικά θεωρήθηκε ότι έπεσε από μπαλκόνι στη Λέσβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom