Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...

Στουρνάρας: "Θα δούμε για το κατοχικό δάνειο αν πετύχουμε πλεόνασμα"...

Ποιός είσαι εσύ βρε ηλίθιε που τολμάς να προσβάλεις το αίμα που έχυσε αυτός ο λαός για μια πατρίδα που εσύ μαζί με μια αδίστακτη πολιτική τσογλαναρία βγάλατε στο σφυρί???

Στη βάση ποιάς λογικής και ποιών κανόνων ποιού δικαίου τολμάς βρε τενεκέ ξεγάνωτε, να συμψηφίσεις μια κατοχική πράξη εγκληματιών και δολοφόνων με την όποια πορεία του δημοσιονομικού ελλείμματος???

Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα βρε καραγκιόζη... 


Να εμπαίζεις έναν ολόκληρο λαό με τέτοιες απίστευτες και επικίνδυνες ασυναρτησίες???

Εσύ πληρώνεσαι για να σκύβεις... Αμοίβεσαι για να ξεπουλάς...Λειτουργείς σαν Δούρειος Ίππος ξένων συμφερόντων στη χώρα που σε ανέχεται. Αλλά αυτή τη χώρα ελεεινέ, έχει θύματα. έχει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και βασανισμένους. Κάποιοι μάτωσαν στην περήφανη εθνική αντίσταση του λαού μας, και δυστυχώς σήμερα την κυβερνούν μια χούφτα αδίστακτα τσουτσέκια, που δεν έχουν φιλότιμο να σεβαστούν ούτε την ιστορία της, πολύ πειρσσότερο δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να την τιμήσουν.

Ποιός σου έδωσε λοιπόν το δικαίωμα βρε καραγκιόζη να τολμάς να παζαρέψεις ΕΣΥ μια κορυφαία εθνική διεκδίκηση, με τις ελεεινές λογιστικές σου καρτέλες???

Το κατοχικό δάνειο βρε πολιτικέ απατεώνα είναι εθνικό μας δικαίωμα. Το λογιστικό πλεόνασμα είναι υποχρέωση του τσίρκου που κυβερνα τον τόπο, και η επιτυχία του δεν μπορεί να θριαμβεύσει πάνω σε ένα απέραντο νεκροταφείο αλλά μπορεί και πρέπει να εξασφαλίζεται ΚΑι από την παραδειγματική τιμωρία των ανδρεικέλων - συμπεριλαβανομένου και εσού - που διαχειρίστηκαν τις τύχες αυτού του λαού ερήμην του και με πρώτη ύλη το αίμα και τον δικό του ιδρώτα.

Είναι προφανές πως αν ο ταπεινωμένος δηλωσίας που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού, είχε ίχνος εθνικής συνείδησης επάνω του, μετά από αυτή τη δήλωση θα έπρεπε να είχε στείλει εσένα στον αγύριστο, και ο ίδιος να παραιτηθεί και να γυρίσει στην Καλαμάτα για να καλλιεργήσει τσαπέλες για το υπόλοιπο της ζωής του. Ελεεινοί...

ΦΟΡΟΥΜπήχτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom