Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Βάζει φωτιά στα play off ο Ολυμπιακός Βόλου με Μηνύσεις και Ενσταση - Λέει και ξελέει ο πρόεδρός του

Ως γνωστόν χτες στο Αγρίνιο πριν την έναρξη του αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου συνέβη ένα τραγικό περιστατικό με τον τραυματισμό στα δάκτυλα του χεριού του ποδοσφαιριστή του Βόλου.
Μετά από διαβουλεύσεις 50 λεπτών ο αγώνας διεξήχθη κανονικά και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του Ολυμπιακού κυρίου Δημήτρη Καραγιάννη,η οποία εκφράστηκε δημοσίως στον αέρα του ΟΤΕ TV.
Ξαφνικά σήμερα το πρωί κάποια μύγα τσίμπησε τους Βολιώτες και αντιδρούν με μηνύσεις κατά πάντων  και ενστάσεις κατά του κύρους του αγώνα.
Τι είναι αυτό κύριε πρόεδρε του Ολυμπιακού Βόλου που κάνει έναν επιστήμονα άνθρωπο ν' αλλάζει διαμετρικά γνώμη σε λιγότερο από 24 ώρες;
Γιατί θέλετε να κερδίσετε την άνοδο στα γραφεία κι όχι στα γήπεδα;
Δεν νομίζουμε πως τιμάνε οι σημερινές σας ενέργειες,δια της ανακοίνωσης τουλάχιστον που διαβάσαμε, την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου!
Ζείδωρον
Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Βόλο και την ανακοίνωση-συγνώμην της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Δεν θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στον OTETV, επισήμανε πως δεν θέλει να τινάξει τα πλέι οφ στον αέρα, ενώ η ομάδα του θα δικαιωθεί αγωνιστικά.

«Δεν θα καταθέσουμε ένσταση. Το αποφασίσαμε για να μην τινάξουμε τα πλέι οφ στον αέρα. Ελπίζω να δικαιωθούμε αγωνιστικά. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Παίξαμε υπό την επήρεια του σοκ με τον Καρρά και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Το πρόβλημα του Σταμάτη Καρρά δεν είναι κάτι το οποίο δεν θα ξεπεραστεί, αλλά τον χάνουμε για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Με τους δικούς μας οπαδούς έχω κάνει έναν τεράστιο αγώνα και όσο είμαι πρόεδρος της ομάδας δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν έγινε το παραμικρό με τον Πιερικό στην Κατερίνη, εκεί που είχαμε πάνω από 2.000 οπαδούς. Ακόμη και στο ντέρμπι με τη Νίκη. Η διοίκηση μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Είναι θέμα θέλησης να απομονώσεις και να απομακρύνεις τους φιλάθλους από την ομάδα σου. Το παράδοξο με τον Παναιτωλικό είναι ότι έχει εξαιρετική έδρα. Μόνος του μου είπε ο Κωστούλας, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ότι προσπαθεί και θέλει να απομονώσει αυτούς τους ανεγκέφαλους», τόνισε χαρακτηριστικά.
http://www.onsports.gr/

Λίγο νωρίτερα από την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα είχε δηλώσει πάλι στον αέρα του ΟΤΕ TV,ότι ο ίδιος πήρε την απόφαση να κατεβάσει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για το καλό του ποδοσφαίρου και για να μην τινάξει στον αέρα τα play off  της  Football League!

Καραγιάννης: «Θα καταθέσουμε ένσταση»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε πως η ομάδα του εν τέλει θα καταθέσει ένσταση για όλα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και υποστήριξε ότι παρότι οι αρχικές σκέψεις ήταν να μην γίνει ένσταση, εν τέλει τα πλάνα άλλαξαν και μετά τις επίσημες αντιδράσεις που αναμένονται από ΠΣΑΠ και αστυνομική διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, θα υπάρξει και η ανάλογη κινητοποίηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

«Από ότι έμαθα πήραν τηλέφωνο στους παίκτες από τον ΠΣΑΠ, περιμένω όμως επίσημες αντιδράσεις. Περιμένω ανακοίνωση και από την αστυνομική διεύθυνση της Αιτωλοακαρνανίας. Εμείς θα κάνουμε τελικά ένσταση. Αποφασίστηκε να γίνει ένσταση μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις. Θα βγάλουμε σε λίγο και ανακοίνωση. Το παιχνίδι δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει», είπε αρχικά ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας της Μαγνησίας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο διαιτητής ήταν υπεύθυνος. Μέχρι τις 20.30 ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε τους παίκτες και να φύγουμε. Έγιναν πολλές διαβουλεύσεις. Το νομικό επιτελείο ήταν κάθετο ότι αν φύγουμε θα μηδενιστούμε. Θα πήγαινε χαμένη η χρονιά. Προσπαθούσαμε να πείσουμε διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν ανένδοτος από την αρχή. Είναι σίγουρο ότι ο διαιτητής δέχθηκε τηλέφωνο. Δεν ήμουν βέβαια εκεί. Δεν πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες καταστάσεις. Δεν το χωράει ο νους μου. Ούτε για τα γεγονότα της Καλλονής ούτε για χθες. Δεν μπορούσα να σκεφτώ από τη στιγμή που ανέλαβα ότι θα έφτανα στο σημείο να σκεφτώ να πάρω την ομάδα και να φύγω».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι κατηγορήθηκε από ορισμένους πως κάνει κινήσεις που εμποδίζουν την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε: «Η αχαριστία είναι το χαρακτηριστικό του Έλληνα και δη του Βολιώτη. Είχα κάνει ολόκληρο πόλεμο για να πάρω την ομάδα από τον κ. Μποτσιβάλη. Δεν το ανέχομαι να το ακούω ότι δεν κάνω τα πάντα για να ανέβει η ομάδα».

Όσο για την κατάσταση του τραυματία από την κροτίδα, Σταμάτη Καρρά, ανέφερε: «Πρέπει να γίνουν πολλά για την αποκατάσταση της αφής του, των μυών του, της νευρολογικής λειτουργίας του χεριού του. Είναι πολύπλοκο το θέμα. Ο Σταμάτης χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, την οποία έχει αμέριστη τόσο από εμένα όσο και από την ομάδα».
http://www.onsports.gr

Μηνύσεις κατά πάντων από τον  Ολυμπιακό Βόλου
Μηνύσεις κατά της διοργανώτριας αρχής, της ΠΑΕ Παναιτωλικός, του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας και του διαιτητή του αγώνα καταθέτει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά και την κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού (9/6/2013) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας όσο και την ιδιωτική εταιρεία security για τις "προσπάθειές" τους για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, "προσπάθειες" οι οποίες περιόρισαν τον αριθμό των βαριά τραυματισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας σε έναν...

Περιμένουμε με περιέργεια να δούμε ποιός θα ενδιαφερθεί για την πορεία της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή μας, στον οποίο συμπαριστάμεθα με όλες μας τις δυνάμεις και για τον οποίον θα κάνουμε το καλύτερο για την ταχεία και ακέραια αποκατάσταση της υγείας του, αλλά και το εάν η αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας θα προβεί στις αυτεπάγγελτες ενέργειες για την εύρεση και τιμωρία των δραστών αλλά και των ηθικών αυτουργών της χθεσινής πρωτοφανούς και απαράδεκτης αυτής ενέργειας. Βέβαια, προς επίρρωση των αυτονόητων ενεργειών τους, καταθέτουμε σήμερα μηνύσεις και αγωγές κατά της διοργανώτριας αρχής, κατά της ΠΑΕ Παναιτωλικός και κατά του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας.

Όπως είναι φυσικό στρεφόμαστε με όλα τα ένδικα μέσα και κατά του διαιτητή του αγώνα κ. Σέζου, του οποίου τη στάση θεωρούμε τουλάχιστον ύποπτη και σίγουρα όχι αρμόζουσα σε αυτή του άρχοντα της χθεσινής αναμέτρησης. Ακόμη απορούμε για την αδιάλλακτη στάση του περί της κανονικής διεξαγωγής του αγώνα, αφού επί 45 λεπτά προσπαθούσαμε να του δώσουμε να καταλάβει κάτι τόσο απλό, λογικό και ανθρώπινο, πως ήταν δηλαδή δυνατόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να σκεφτούν το παιχνίδι μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός. Ο κ. Σέζος είναι παντελώς ακατάλληλος για διαιτητής. Για την ακρίβεια είναι άκρως επικίνδυνος και για την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών και για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.
Όλες ανεξαιρέτως οι παραπάνω ενέργειές μας θα προχωρήσουν άμεσα μέχρι τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα. Για τον λόγο αυτό ο υπεύθυνος των νομικών θεμάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραμείνει επί δεκαπενθήμερο στο Βόλο για να συντονίσει τις περαιτέρω αυτές κινήσεις μας.

Πάντως διδαχτήκαμε χθες στο Αγρίνιο μια καινούργια μέθοδο αποδυνάμωσης της αντιπάλου ομάδας (τραυμάτισε τα ατού της αντιπάλου κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, έτσι κι αλλιώς ο αγώνας θα διεξαχθεί και θα τον κερδίσεις...), την οποία βέβαια ούτε προτείνουμε σε κανέναν να εφαρμόσει, ούτε πρόκειται ποτέ να εφαρμόσουμε εμείς. Τουναντίον θα κάνουμε το παν για να μην αφήσουμε τέτοιες πρακτικές να αφανίσουν οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Κύριε Πρόεδρε της ανύπαρκτης διοργανώτριας αρχής, αλήθεια τι γίνεται με τα έκτροπα του αγώνα της Καλλονής; Βγήκε καμία απόφαση; Επενέβη αυτεπάγγελτα κάποιο αρμόδιο όργανο ή θέλετε να τα έχετε καλά με όλους;».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, πιστεύοντας ότι εκφράζει όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εκφράζει την ειλικρινή της λύπη για το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο μας και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Παράλληλα εκφράζει και την οργή της για τη δυνατότητα που δόθηκε σε δύο-τρεις θεωρούμενους οπαδούς να χαλάσουν τη γιορτή της πόλης και της ομάδας και να μειώσουν στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας αυτό που με κόπο χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο καθένας πρέπει να πάρει τις ευθύνες του και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας πρέπει να καταδικάσουν να απομονώσουν και να αποβάλουν από το συλλόγου αυτούς που αμαυρώνουν την έννοια της υποστήριξης και της αγάπης προς τον Παναιτωλικό. Ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση στον άνθρωπο και επαγγελματία Σταμάτη Καρρά. Τέλος η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom