Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Μια βόλτα στο Φάληρο.... στο συνέδριο της Νέας Ελλάδας!!!!

Ζητάμε συγνώμην από την πραγματική "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ",αλλά όπως βλέπετε έτσι γράφουν οι φάκελοι της Νέας Δημοκρατίας

Σήμερα το μεσημέρι κατέβηκα μέχρι το Φάληρο για να δω ,ως παρατηρητής, από κοντά τα του 9ου συνεδρίου της Ν.Δ.

Απογοητεύτηκα. 
Ένα τσούρμο οσφυοκάμπτες, οι περισσότεροι και ανεπάγγελτοι, που προσπαθούσαν να επιδειχθούν στους παρευρισκόμενους και να πουλήσουν μούρη και εκδούλευση.

Στην αίθουσα του Συνεδρίου ελάχιστα άτομα . Κανένας δεν έδινε σημασία στους ομιλητές, που με ύφος καρδιναλίου νόμιζαν ότι αγόρευαν στην Ελληνική Βουλή, την ίδια στιγμή που άλλοι μίλαγαν για γκόμενες , άλλοι για το που θα πάνε για μπάνιο και κάποιοι που βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν έναν υπνάκο στο δροσερό περιβάλλον.

Απορώ λοιπόν αφού οι σύνεδροι θέλουν να βαυκαλίζονται νομίζοντας ότι κάνουν κάτι παραγωγικό και ότι κυβερνούν τον κόσμο με μια κάρτα κρεμασμένη στο λαιμό τους που να γράφει Σύνεδρος γιατί δεν οργανώνουν τακτικότερα με τα κόμματα τους τέτοιες συγκεντρώσεις και να μαντρώνουν τα πρόβατα, για να τους δίνουν την ψευδαίσθηση, ότι συγκυβερνούν την Ελλάδα .

Όλοι ξέρουν όλους και προθυμοποιούνται αμέσως να μεσολαβήσουν οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε μόνο και μόνο επειδή ήρθαν κοντά με κάποια άλλα λαμόγια μέσα η έξω από τον συνεδριακό χώρο και τους έσφιξαν το χέρι.

Ο αυνανισμός τους δε είναι τόσο μεγάλος που ακόμη και κάποιοι απολυμένοι Νεοδημοκράτες δεν τους απασχολεί που έχασαν τις δουλειές τους και σε λίγο θα πεινάνε αλλά να μάθουν τι είπε και το τι έκανε κάθε πορδή της εξουσίας γυρίζοντας από πηγαδάκι σε πηγαδάκι με ένα ευρώ στην τσέπη.
Γι αυτό ποτέ δεν θα σταματήσουν οι πολιτικοί να μας κοροϊδεύουν , γι αυτό όλοι είναι ανάγκη αμέσως να καταλάβουν, μήπως και κάτι αλλάξει ,ότι ο Άδης δεν χορταίνει από κόκκαλα γιατί πάντα θα υπάρχουν διαθέσιμα κόκκαλα!!!

Ξυπνάτε ρε κακομοίρηδες. 
Απαιτήστε η δύναμη της ψήφου σας να είναι ο Άδης που θα τους χωνέψει και εκεί θα καταλήξουν μαζί με το αποστεωμένο πολιτικό σύστημα τους.Μην γίνεστε εσείς τα κόκκαλα.
Η Ελλάδα χρειάζεται νέες ιδέες , νέα οράματα και το κυριότερο το λαό στην εξουσία.

Υ.Γ.: Δεν θα μιλήσω βέβαια καθόλου για την βρομιά που αφήνουν στο πέρασμα τους οι λιγούρηδες της εξουσίας !! Λες και τους είχες νηστικούς ένα χρόνο.

Ανεξάρτητος Διαδικτυακός Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom