Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Μελισσανίδης στον Λουρόπουλο του ΟΠΑΠ:«Εάν τολμήσεις να υπογράψεις θα σου κόψω το κεφάλι»!

«Εάν τολμήσεις να υπογράψεις (τη συμφωνία με την Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη και τα λαχεία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να έγραψε σε email ο κ. Μελισσανίδης στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Η πολυδιαφημιζόμενη αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ βρίσκεται στον αέρα. Ο Τσέχος επενδυτής Γίρι Σμέιτς της Εmma Delta και η οικογένεια Μελισσανίδη... ανακάλυψαν ότι η συμφωνία αγοράς του 33% του ΟΠΑΠ δεν τους βολεύει αφού, παρότι βάζουν τα λεφτά, ελέγχονται ουσιαστικά από τον Κόκκαλη. Οι στενές σχέσεις του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά με τον Δ. Μελισσανίδη έχουν κινητοποιήσει σύσσωμο το πρωθυπουργικό περιβάλλον που αναζητεί συμβιβαστική λύση.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε τι συμβαίνει στον ΟΠΑΠ και ο κ. Μελισσανίδης απείλησε (σημείωση: κάτι που καθόλου δεν το συνηθίζει) τη ζωή του κ. Λουρόπουλου, διαβάστε στο UNFOLLOW 19, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, το ρεπορτάζ του Κώστα Γυφτοδήμου και του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου: «Πόλεμος Κόκκαλη-Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ με διαιτητή τον Σαμαρά».

Δείτε και αυτό: Ο Σ. Κόκκαλης και οι χοντρές μπίζνες με τον ΟΠΑΠ | Του Λ. Χαραλαμπόπουλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom