Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται οι δολοφόνοι-δραπέτες - Θέμα ωρών η ειδική επέμβαση

Βρέθηκε το όχημα που είχαν κλέψει οι δραπέτες από το χωριό Φιλοθέη καθώς και το όπλο G3 του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφόνησαν στο Δίστομο

Σε στενό κλοιό βρίσκονται οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων  από τις ειδικές επίλεκτες ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Ποτιδάνεια του δήμου Δωρίδας στη Φωκίδα.
Εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών η ειδική επέμβαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nafpaktianews.gr,έχει βρεθεί το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στο χωριό Φιλοθέη από τους Δραπέτες.Οι πληροφορίες λένε ότι το όχημα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του χωριού.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι βρέθηκε σπίτι στο Τείχιο Δωρίδας,όπου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις διέμεναν οι δραπέτες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr,αργά το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε από πολίτη το όπλο G3 του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους κακοποιούς στο Δίστομο. Το όπλο βρέθηκε έξω από το χωριό Φιλοθέη Φωκίδας στη άκρη του δρόμου και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ή τους έπεσε κατά την διαφυγή τους ή δεν αποκλείεται το γεγονός να το άφησαν εσκεμμένα εκεί .
Το όπλο έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom