Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Με φόρα… στην κατηφόρα


Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 27 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Με φόρα… στην κατηφόρα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις χαώδεις μαύρες τρύπες, τα νέα μέτρα που ζητούνται και τις χιλιάδες απολύσεις. Ανυποχώρητη η τρόικα και καυτό το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου. (Σελ. 4, 11)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Τα νέα καυτά «δίδυμα» του ανασχηματισμού. Παλαιοί και νέοι, έμπειροι και ανασφαλείς, πράσινοι και γαλάζιοι εγγυώνται στιγμές μεγάλου γέλιου. (Σελ. 7)


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Οι Γερμανοί δεν επενδύουν ούτε σέντσι στην Ελλάδα. Κάθε φορά που Γερμανός επίσημος μας επισκέπτεται, φροντίζει να πάρει και όχι… να δώσει. (Σελ. 16-17)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Η «διάλυση» της Eurobank, η Εθνική και η…. πολιτική της Alpha. Χοντρό παιχνίδι σε εξέλιξη με τις τράπεζες. (Σελ. 4)

ΕΡΕΥΝΑ: Αρπακτικά πάνω από τα «κόκκινα» δάνεια. Η πώληση δανείων έχει ξεκινήσει και αρκετοί πολίτες βρίσκονται σε αντιδικία με εταιρείες που έχουν αγοράσει τα δάνειά τους. (19-20, 45)

ΣΤΟ περιοδικό για την Υγεία «ΙΝ VITRO»: Η «μάχη» για το ασφαλές αίμα
Ακόμη: «Επί ποδός πολέμου» για τις μολύνσεις από τα κουνούπια! Ο ιός του Δυτικού Νείλου κάνει... πάρτι στην Αττική /
Ανίχνευση χρωμοσωμικών ανωμαλίψων με μία απλή αιματολογική εξέταση / Είστε εθισμένοι στο σεξ; Πώς να το αντιμετωπίσετε /
Προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο και κερδίστε μια δεκαετία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom