Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Φοβούνται όντως επιθέσεις Ισλαμιστών ή απλά τρομοκρατούν τον κόσμο; Τι γράφει το Spiegel εν όψει του γερμανικού τελικού του Champions League

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού "Spiegel", οι εκδηλώσεις (συγκεντρώσεις Γερμανών φιλάθλων για την τηλεοπτική παρακολούθηση του αγώνα) που θα πραγματοποιηθούν απόψε, Σάββατο (25/5), στην Γερμανία με αφορμή τον τελικό του Champions League (25/5, 21:45GR), ενδέχεται να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων από ισλαμιστές.

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Γερμανική
Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος (BKA) έχει ενδείξεις ότι ένοπλοι ισλαμιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν σε δημόσιους χώρους, όπου συγκεντρώνονται οι φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο επικεφαλής της BKA, Γιέργκ Ζίρκε, ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών για τα τρομοκρατικά σχέδια σε σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή (24/5) κεκλεισμένων των θυρών.

Γι' αυτό τον λόγο, λοιπόν, έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε ολόκληρη την Γερμανία, ενώ και στο Λονδίνο βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού για τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων, καθώς ο τελικός θα γίνει, έπειτα από την άγρια δολοφονία βρετανού στρατιώτη.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Έχει πια γίνει κλασσική συνταγή υποταγής και ενδοτισμού η χρήση του εκφοβισμού από "Ειδικά Κέντρα Προαγάνδας" για την επιβολή επιρροών σχεδίων και καταστάσεων...

Read more: Go to TOP and Bottom