Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

“ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ” κάτω από το φως του φεγγαριού στου Ζωγράφου (βίντεο)

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου οργάνωσε βραδιά κλασικής μουσικής με ελεύθερη είσοδο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, κάτω από το φως του φεγγαριού.

Οι καθηγητές και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, καθώς και οι συνεργαζόμενοι μουσικοί, μας ταξίδεψαν σε ένα μουσικό σύμπαν, με όχημα
μελωδίες από τον Μπάχ και τον Χέντελ μέχρι τον Πιατσόλα και  τον Κατσαρό. Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου με το πάθος τους και την άρτια τεχνική τους.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, κος Κωνσταντίνος Καλλίρης, εκθείασε το υψηλό επίπεδο του ωδείου και τόνισε ότι ο πολιτισμός είναι το τελευταίο μας οχυρό στην κρίση. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ωδείου, κος Αθανάσιος Παπαζαρής, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική βραδιά, αλλά και το Δήμο για την στήριξή του.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Κων. Καλλίρης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
http://zografiotisedo.blogspot.gr/
================================
Εμείς ως Ζείδωρον βρεθήκαμε σ' αυτή την εξαιρετική βραδιά και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν πολύ όμορφα και μακάρι όλο το καλοκαίρι να συνεχιστεί με μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.

Εντύπωση μας έκανε το ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν άνθρωποι κάθε ηλικίας,από μωρά ολίγων μηνών,μέχρι σεβάσμιοι κύριοι και κυρίες!

Προσπαθήσαμε να αποθανατίσουμε κάποια στιγμιότυπα όση ώρα μπορέσαμε να μείνουμε εκεί με την ιδιότητα του παππού και όχι του "ρεπόρτερ",αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολα με τον Αντρέα στην αγκαλιά,γι' αυτό ζητάμε συγνώμην για την κακή ποιότητα των βίντεο!

...κι άντε να εξηγήσεις σ' ένα παιδί 17 μηνών γιατί η μουσική ακούγεται από τα μεγάλα μαύρα κουτιά (τα ηχεία) στο πλάι,ενώ οι μουσικοί έπαιζαν στη σκηνή μπροστά του......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom