Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αγρίνιο: Τα δάκρυα του μητροκτόνου μαθητή - Τώρα η κηδεία της μητέρας του!


- Ράκος ο μαθητής όσο περνούν οι ώρες και συνειδητοποιεί το έγκλημα που διέπραξε 
- Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της μητέρας του...

Το τελευταίο αντίο θα πουν τώρα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι, στην αδικοχαμένη 51χρονη, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιρίες του ίδιου της του γιου τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Ιωνίας στο Αγρίνιο. Η κηδεία της γυναίκας, θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

O 17χρονος, έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά τον φόνο, ενώ σε πολύ άσχημη κατάσταση κρατείται στη αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, και αναμένεται να παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου την Δευτέρα για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχει συνειδητοποιήσει το έγκλημα που διέπραξε και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ξεσπάει σε λυγμούς. ''Δεν θέλει να δει και να μιλήσει σε κανέναν'' έλεγαν αστυνομικοί, που έχουν συγκλονιστεί από την οικογενειακή τραγωδία

"Ο 17χρονος είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας"
Γείτονες της οικογένειας στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου περιγράφουν τον 17χρονο ως έφηβο με κλειστό χαρακτήρα, ο οποίος δεν είχε πολλές παρέες, τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου και προτιμούσε τις περισσότερες ώρες να βρίσκεται στο σπίτι του, ειδικά αυτή την περίοδο που ο 17χρονος έδινε πανελλαδικές εξετάσεις.

Η λιποθυμία και η κακή απόδοση στα μαθηματικά που επιβάρυνε την ψυχολογία του
Όπως διαβάζουμε στο agriniopress, ο 17χρονος είχε λιποθυμικό επεισόδιο τη Δευτέρα, την ώρα που εξετάζονταν στο μάθημα των μαθηματικών. Πιθανολογείται ότι το γεγονός ότι δεν έγραψε καλά στα μαθηματικά του φόρτισε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του και συνέβαλε στο εφιαλτικό αυτό ξέσπασμα.

Αγρίνιο: Σπαραγμός στην κηδεία της δασκάλας - Ράκος ο μητροκτόνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom