Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στο δρόμο που χάραξαν οι Πεπόνης – Μουζακίτης και ο Εισαγγελέας Β. Φλωρίδης - Όποιος έχει φιλότιμο, εγκαταλείπει τη χούντα των ληστών….

=== Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό από τον Β. Φλωρίδη!!!
=== Επιστρέφει – όπως όλα δείχνουν – στα εισαγγελικά του καθήκοντα ο Βασίλης Φλωρίδης, ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής για τον έλεγχο των δημοσίων συμβάσεων «ύστερα από τις… τρικλοποδιές που του έβαλαν παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών» όπως μας είπαν πηγές του δικαστικού κλάδου.

  === Σύμφωνα με πληροφορίες του karfitsa.gr  ο κ Φλωρίδης απέστειλε σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά όπου γνωστοποιεί την πρόθεση και απόφαση του διότι »ο αντιεισαγγελέας αντί να διευκολυνθεί στο δύσκολο έργο του, τον έλεγχο των δημοσίων συμβάσεων και του δημόσιου χρήματος,  είχε να αντιμετωπίσει μάλλον την αδιαφορία των συναρμοδίων, οι οποίοι και του πρότειναν τη θέση αυτή!»
  === Αν και οι αποδοχές του ήταν ισόποσες με αυτές ενός δημόσιου υπαλλήλου – χωρίς «εξτραδάκια» – «το υπουργείο δεν του κάλυπτε ούτε τα …οδοιπορικά (παρά τις αντιθέτου αρχικές διαβεβαιώσεις), πιθανότατα για να οδηγηθεί στην απόφαση να δηλώσει παραίτηση!» 
  === Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μη στήριξη του, έρχεται  ύστερα από την απόρριψη σύμβασης γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία – για λόγους δημοσίου συμφέροντος - από την ανεξάρτητη αρχή στην οποία και προΐσταται
  === Να σημειωθεί ότι άλλοι πρόεδροι οπως πχ η πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας αμείβεται – σκανδαλωδώς κατά πολλούς – με 20.000 ευρώ το μήνα, ενώ τα μέλη του ίδιου ταμείου… οικονομικής σταθερότητας με 10.000 και 15.000 ευρώ!
  === Ο κ Φλωρίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν απο λίγες εβδομάδες στην έντυπη karfitsa και στη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου μίλησε για τις αρμοδιότητες και για το πως θα κινηθεί προκειμένου να διαφυλαχθεί το δημόσιο χρήμα.
Αναρτήθηκε από karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom