Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κυκλοφορούν τρομοκράτες,έμποροι ναρκωτικών,ναρκομανείς και μεθύστακες στη Βουλή;

Το χτεσινό ρεπορτάζ λέει:
Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές για κατοχή εκρηκτικών, ναρκωτικών ή αλκοόλ.

 Σύμφωνα με τον Real Fm, όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κουβέντα
στη διάσκεψη αναφορικά με την απαγόρευση της οπλοφορίας, μετά την πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Τότε ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής πρότεινε να ελέγχονται οι βουλευτές, όχι μόνο για το αν οπλοφορούν αλλά για το αν έχουν πάνω τους εκρηκτικά, ναρκωτικά ή αλκοόλ. Μάλιστα χρησιμοποίησε τον όρο «μπάφο»!

Σε αυτό το σημείο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης τον ρώτησε αν έχει στη διάθεσή του συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα, παρενέβη, σύμφωνα με τον Real Fm και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος είπε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε έντονο ύφος: «εσύ που ούρησες έξω από το MEGA τολμάς να μας ζητάς να ελέγχουμε τους βουλευτές;»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα προβεί σε καταγγελίες συγκεκριμένων περιστατικών.
============
Λέμε εμείς σήμερα:
Επειδή σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο ρεπορτάζ η πρόταση του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται να "τάραξε" τους παρόντες τουλάχιστον βουλευτές,αφού αρκέστηκαν στο να τον περιμένουν να προσκομίσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει εμείς τι πρέπει να υποθέσουμε;
Πως ισχύουν όσα λέει;
Διότι για μας η πιο λογική αντίδραση θα ήταν μια μήνυση κατά του Παππά ή από το σύνολο των έντιμων και ηθικών βουλευτών ή από το προεδρείο της Βουλής!
Ομως τίποτα από τα δύο δεν συνέβη και απλά περιφέρεται η είδηση ως ένα ακόμα ευτράπελο στιγμιότυπο από το Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom