Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Αυτά είναι τα ΦΕΚ της ΝΤΡΟΠΗΣ - ΕΠΙΤΑΞΗ των εκπαιδευτικών αλλά και των Σχολικών κτιρίων!!!!!

Νύχτα Σαββάτου "επιστράτευσαν" για άλλη μια φορά το Εθνικό Τυπογραφείο για να τυπώσουν τα ΦΕΚ της ΝΤΡΟΠΗΣ

Αλήθεια σε τι διέφερε η χούντα των Συνταγματαρχών που δια του
Ζαγοριανάκου έλεγε:"Αποφασίζομεν και διατάσσομεν";
Πόσο ειρωνικό μοιάζει το "Ελληνική Δημοκρατία" μαζί με το δαφνοστεφανομένο έμβλημα του κράτους στην κορυφή των ΦΕΚ!

Οποιος (εργαζόμενοι στο Μετρό,Ναυτεργάτες κλπ) τολμάει να
αντισταθεί στη θέληση των Σαμαροβενιζελοκουβέληδων,των τοποτηρητών δηλαδή της Γερμανικής μπότας και των τραπεζών αυτομάτως με συνοπτικές διαδικασίες επιστρατεύεται προς "γνώσιν και συμμόρφωσιν" αλλά και παραδειγματισμόν όσων σκέφτονται να σηκώσουν κεφάλι.

"... για την απρόσκοπτη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των πανελλαδικών εξετάσεων, των προαγωγικών εξετάσεων και κάθε άλλης εξέτασης και εκπαιδευτικής διαδικασίας"!!! γράφουν τα ΦΕΚ  1139 και 1140 της 11ης Μαϊου 2013 που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του πρωθυπουργεύοντος Αντώνη Σαμαρά και των αρμοδίων υπουργών.

Ετσι αντιλαμβάνονται την παιδεία,την μόρφωση των παιδιών μας θα την επιβάλουν με αλυσοδεμένους δασκάλους.Θέλουν δασκάλους που να βγάζουν σκλάβους στην κοινωνία και να δουλεύουν για μια μπουκιά ψωμί και δυο σταγόνες νερό.

Τις επιστήμες θα τις λειτουργήσουν οι δικοί τους κανακάρηδες και πριγκιπέσες απόφοιτοι/τες των ιδιωτικών σχολείων και των πανεπιστημίων της αλλοδαπής,για να πηγαίνει σόι το βασίλειο!

Τέτοιους Ελληνες και τέτοια παιδεία έχουν υποσχεθεί στους προστάτες τους.

Είμαστε περίεργοι να δούμε τι ΦΕΚ θα επινοήσουν όταν θα 'ρθει η ώρα των εκλογών,γιατί θά 'ρθει άργά ή γρήγορα και μαζί θα 'ρθει κι ο πέλεκυς της δικαιοσύνης!
Πόσοι θα προλάβουν να την κοπανήσουν στη Λατινική Αμερική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom