Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Ολυμπιακός που νίκησε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης - Επνιξε καθαρό πέναλτι ο διαιτητής και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (βίντεο)

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο 68' έγινε η φάση του αγώνα όταν έπνιξε καθαρό πέναλτι ο διαιτητής!


Ο Μανιάτης σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα με το χέρι σε κοντινή κεφαλιά του Σανκαρέ,αλλά ο διαιτητής κύριος Γιάχος δεν είδε τίποτα,ούτε και ο επόπτης κι έτσι ο Ολυμπιακός γλίτωσε ένα γκολ και μια αποβολή!


Συναρπαστικός ο αποψινός τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό και την ομάδα έκπληξη του Αστέρα Τρίπολης,που κρίθηκε στην παράταση!


Γρήγορο ποδόσφαιρο,δυνατές αψιμαχίες,πολλές φάσεις και στις δύο εστίες,αρκετές κίτρινες κάρτες,δύο κόκκινες,ένα πέναλτι που δεν δόθηκε,ένα που δόθηκε,παράταση,ξύλο στο τέλος  και... τέσσερα γκολ.

Πιο τυχερός ο Ολυμπιακός και με την αβάντα της διαιτησίας κατέκτησε το τρόπαιο για 26η φορά στην ιστορία του.

Ο Αστέρας προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με τον Ράγιος,που εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του Κάρολ στο 14'.
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 42' με προβολή του Φουστέρ σε σέντρα του Αμπντούν.

Και στο δεύτερο ημίχρονο εξ ίσου δυνατό παιχνίδι με πρωταγωνιστή όμως τον διαιτητή που έπνιξε το πέναλτι που αναφέραμε στην αρχή.
Από το 85' ο Χολέβας συνεχίζει κουτσαίνοντας αφού ο Ολυμπιακός είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές!
Στο 89' ο Λένσερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάρολ και ο αγώνας πήγε στην παράταση....

Κουρασμένοι οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπαθούν για το καλύτερο,αλλά δεν λείπουν οι μικροτραυματισμοί.
Τότε λειτούργησε το ένστικτο του γκολτζή Τζιμπούρ,ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό στο 98'.Μετά το γκολ οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη φάνηκαν αρκετά νευρικοί και αγχωμένοι κι ίσως να σκέπτονται ακόμα το χέρι του Μανιάτη!

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 115' να τελειώσει τον αγώνα αφού τρεις επιθετικοί του δεν μπόρεσαν να νικήσουν έναν αμυντικό του Αστέρα!
Κι ενώ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ράγιος στο 118',οι Ολυμπιακοί έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Μπαρτολίνι τους ανέκοψε κάνοντας πέναλτι με τον Αμπντούν να γράφει το τελικό 3-1!

Και λίγο πριν λήξη ο τελικός έγινε γενική σύρραξη στο ΟΑΚΑ με το διαιτητή να τα χάνει προς το παρόν και μετά από τρία λεπτά να βγάζει την κόκκινη κάρτα σε Περόνε και Μοντέστο

Πολλά τα δικαιολογημένα παράπονα του Αστέρα για τη διαιτησία του Γιάχου που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του και πικρία για τον τρόπο που χάθηκε το κύπελλο.

Για αλητεία του διαιτητή Γιάχου μίλησε στην τηλεόραση του ΟΤΕ TV o Δημήτρης Μπάκος,εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα!



Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης(67' Μπαρτολίνι), Πιπίνης, Κοντοές(101' Καλαντζής), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε(85' Λένσε).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μοντέστο(60' Ιμπαγάσα), Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάδο(75' Πίνο), Αμπντούν, Μήτρογλου(72'Τζιμπούρ), Φουστέρ

3 σχόλια:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Η επιτομή της ανικανότητας και της χειραφέτησης της ελληνικής διαιτησίας ... κυπελλούχος Ελλάδος 2013 είναι ο Αστέρας

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Μακεδώνα δεν είναι ανικανότητα γιατί και η φάση του πέναλτι του Μανιάτη αλλά και η ανατροπή πριν το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού έγιναν μπροστά στον Επόπτη που ήλεγχε την περιοχή του Ολυμπιακού!
Κρίμα κατέστρεψαν την ομορφιά του ποδοσφαίρου,όπου μπορεί να κερδίζει και ο λιγότερο δυνατός!Δεν άφησαν μια επαρχιακή ομάδα που το άξιζε να πάρει το κύπελλο.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Δεν διαφωνώ φίλε μου .

Το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας . Αυτό μας αξίζει , αυτό έχουμε . Κάτι αλήτες σαν τον Μαρινάκη χειραγωγούν κάτι άλλους αλήτες σαν τον χθεσινό διαιτητή (!).και κάτι μαλάκες σαν και εμάς καθόμαστε και τους βλέπουμε με την αρτηριακή μας πίεση στο 25 !!! Δεν ξαναβλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο φίλε μου ... δεν αξίζει τον χρόνο μου .

Θέλω να ξέρω αυτό τον μαλακισμένο ο Μανιάτης , αν τον ρωτήσουν τα παιδιά του "μπαμπά ήταν χέρι" τι θα πει , "ήταν το χέρι του ... θεού" ;

Σάπια η κοινωνία μας φίλε ... σάπια !

Καλή σου μέρα .

Read more: Go to TOP and Bottom