Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Παναιτωλικός χτύπησε στα... Ψαχνά 0-1 τον Ηρακλή



Με γκολ  του  Καμαρά με σουτ στο 55' κέρδισε ο Παναιτωλικός μέσα στα Ψαχνά τον τοπικό Ηρακλή και συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση ανόδου στη Souper League.

Χωρίς ιδιαίτερες δάφνες το παιχνίδι,μπροστά σε λιγοστό κόσμο με τον Παναιτωλικό να έχει την υπεροχή σχεδόν σε όλο το διάστημα του αγώνα και να προσπαθεί εναγωνίως για το γκολ.


Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από πλευράς Παναιτωλικού,όμως το σπουδαίο είναι ότι ο στόχος της νίκης και των τριών βαθμών επετεύχθη.

Απομένουν τρία ντέρμπι ακόμα για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και ο Μάκης Χάβος θα πρέπει να βρει τρόπο να αποβάλει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του,ώστε να βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα και την πολυπόθητη άνοδο.

Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Γ. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς(74' Ντελέκος), Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Δήμου, Βανγκελί(57' Ρούτσης), Α. Σικαλιάς, Γέσιτς, Χαικάλης, Σέγκος(62'Σεοταχούλ).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν, Μπελόν(90' Σφακιανάκης), Καμαρά(83' Φαβάλι), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς(75' Κουτσοσπύρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom