Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η τρόικα των Αθηνών συνέλαβε ξανά το Δημήτρη Κολλάτο

Τ' αφεντικά του Δένδια,η αθηναϊκή τρόικα,φαίνεται πως έχουν λύσει όλα τα προβλήματα εγκληματικότητας που μαστίζουν αυτή τη χώρα κι ασχολούνται τώρα και με την αισθητική των πανό διαμαρτυρίας.
Σύμφωνα με τη λογική τους θα πρέπει να μπουζουριάσουν τη μισή Ελλάδα,αφού άλλοι με πανό,άλλοι με σκίτσα,άλλοι με ποιήματα κι οτιδήποτε θεωρεί ο καθένας πρόσφορο καυτηριάζουν τη σύγχρονη γερμανική κατοχή.
Εκτός κι αν ενοχλούνται ιδιαιτέρως τ' αφεντικά των αφεντικών των,μιας και το σπίτι του Δημήτρη Κολλάτου βρίσκεται πολύ κοντά στη γερμανική πρεσβεία.
Ζείδωρον

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, συνελήφθη και πάλι το απόγευμα και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Αυτή τη φορά συνελήφθη για τα δύο πανό που σήκωσε έξω από το σπίτι του. Στο ένα πανό με το πρόσωπο του Χίτλερ έγραφε: "27 Απριλίου 1941 οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα - Αντισταθήκαμε" και στο δεύτερο με το πρόσωπο της Μέρκελ:"Απρίλιος 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα - Κοιμόμαστε".
Η αστυνομία κατέβασε τα πανό παρουσία  Εισαγγελέως.
Τι λέει ο Κολλάτος μέσα από το κρατητήριο
Ο Δημήτρης Κολλάτος μέσα από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος δηλώνει: "είμαι αθώος" και τονίζει ότι "είναι θρασύτητα να παίρνουν πράγματα μέσα από το σπίτι σου"...
Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είχε συλληφθεί και στις 27 Μαρτίου περίπου για τον ίδιο λόγο,τότε είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του μια Ελληνική σημαία ,που την πάταγε μια Γερμανική μπότα κι άφηνε πάνω της ένα ματωμένο αποτύπωμα.

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Για την ασέβεια και τις εικονογραφημένες κατάπτυστες παραστάσεις στο focus που ξευτίλιζαν την Αφροδίτη της αρχαιότητας και τον νεοέλληνα, δεν είδαμε καμιάν σοβαρή αντίδραση από το Υπουργείο εξωτερικών π.χ. Ούτε η Γερμανική Πολιτεία ,έστω και για τα μάτια , έλαβε κανένα μέτρο για την αποφυγή παρόμοιων προσβλητικών ενεργειών από τα ΜΜΕ κατά της Ελλάδος.
Οι αφίσες του Κολλάτου προσέβαλαν την "ανίερη φιλία " των δύο κρατών;

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.
Εκτός αν άρπαξαν την ευκαιρία να χτυπήσουν την καμπάνα προς ειδοποίηση όλων των Ελλήνων που τολμούν να εκφράζουν την αγανάκτησή τους αλλά και την άποψη τους για την Γερμανική γόβα στιλέτο που έχει μεταβάλλει την Ελλάδα σε πασαρέλα δραματικών γεγονότων
Αύριο με το καλό Δημήτρη μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Με μια λέξη ΔΟΥΛΙΚΑ Λυγερή μου!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,σήμερα σου έχω εκπλήξεις στη γνωστή σελίδα.

Read more: Go to TOP and Bottom