Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

To 'στρωσε το πρωί στη Μυτιλήνη,αλλά δεν ήταν χιόνι - Πολλά τα προβλήματα από τη χαλαζόπτωση (βίντεο)

Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το πρωί και συγκεκριμένα στις 07:00 στην πόλη της Μυτιλήνης. Διήρκησε πάνω από 50 λεπτά. Δρόμοι και πλατείες στρώθηκαν για αρκετή ώρα από χαλάζι που έπεφτε ασταμάτητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το χαλάζι άρχισαν να χτυπούν οι συναγερμοί αυτοκινήτων και καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, συνέβησαν μερικά μικροατυχήματα από οδηγούς αυτοκινήτων λόγω της ολισθηρότητας στους δρόμους, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.

Από τους κεραυνούς που πέφτουν με καταιγιστικό ρυθμό σημειώνονται περιστασιακά διακοπές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ.

Δείτε τα πλανά του lesvospost.com, την ώρα της σφοδρής χαλαζόπτωσης…


Πολλά τα προβλήματα από την έντονη χαλαζόπτωση στην Μυτιλήνη 
Αρκετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την έντονη χαλαζόπτωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την ομάδα της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής τα παρακάτω προβλήματα:

Στην οδό Παπαδιαμάντη και Μυρογιάννη άνοιξε φρεάτιο με αποτέλεσμα να τρέχουν τα νερά και να έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω η όλη περιοχή.
Αστικό λεωφορείο και ασθενοφόρο  εγκλωβίστηκαν στο Νοσοκομείο. Για μια ώρα περίπου έκλεισε ο δρόμος προς το Νοσοκομείο.
Επίσης μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στον Μακρύγιαλο
Στο χώρο του πάρκινγκ από το σούπερ μάρκετ Βερόπουλου μέχρι τα γραφεία της ΔΕΗ η πρόσβαση είναι όχι μόνο δύσκολη αλλά αδύνατη
 Η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη δεδομένου ότι εκτός από την κυκλοφορία πολλών αυτοκινήτων λόγω της χαλαζόπτωσης, είναι σήμερα η μέρα πληρωμής των συντάξεων.
http://www.radiolesvosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom