Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;Κι άλλη ένοπλη ληστεία στου Ζωγράφου το απόγευμα της Δευτέρας!

Με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου καλπάζει πλέον η εγκληματικότητα στου Ζωγράφου.
Και δεν μιλάμε για τις μικροκλοπές αλλά για τις ένοπλες ληστείες που γίνονται.
Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ένοπλη ληστεία με τραυματισμό του ιδιοκτήτη στο Μεζεδοπωλείο των Ανω Ιλισίων και προχτές είχαμε νέα ένοπλη ληστεία λίγα μόλις μέτρα παρακάτω.
Αυτή τη φορά ο ληστής δεν έκανε χρήση του όπλου,μπούκαρε όμως με το πρόσωπό του τελείως ακάλυπτο πράγμα που δείχνει ότι οι κακοποιοί αποθρασύνθηκαν τελείως βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά της πολιτείας.
Στου Ζωγράφου τα δύο τελευταία χρόνια έχουν γίνει περίπου 15 ένοπλες ληστείες (τράπεζες,κοσμηματοπωλεία,περίπτερα,πιτσαρία,ΕΛΤΑ,ψιλικατζίκα,φούρνος κλπ) και δεν εξιχνιάστηκε ούτε μία!
ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην πόλη μας;
Κύριε Δήμαρχε εσάς δεν σας προβληματίζει η κατάσταση;
Ζείδωρον
Διαβάζουμε στην http://zografoukoinonia.blogspot.gr/
Ληστεία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στου Ζωγράφου σε κοσμηματοπωλείο στα Άνω Ιλίσια (Γρ. Αυξεντίου και Αγ. Γερασίμου).

Νεαρός άντρας με ξενική προφορά μπήκε σε κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλου  πήρε το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου του καταστήματος (Χρήματα και κοσμήματα) και αποχώρησε  Κατά τη στιγμή της ληστείας στο κατάστημα ήταν και δυο πελάτες.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία η οποία ειδοποιήθηκε από περαστικούς που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει στο κατάστημα, ο ληστής απομακρύνθηκε χωρίς να χρησιμοποιήσει βία.
"Η αστυνομία διεξάγει έρευνες.." !!!!
Να σημειώσουμε ότι ο ληστής δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να καλύψει το πρόσωπό του και οι κινήσεις του έδειχναν σιγουριά και βεβαιότητα για το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom