Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΣΚΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ!

ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Τα δυο «ζευγάρια» της αεροπειρατίας είχαν μεταβεί οδικώς στο Πήλιο, κατέλυσαν σε ξενώνα και μάλιστα πήγαν και για σκι, μια ημέρα πριν έρθει το ελικόπτερο να τους παραλάβει. Τελικά όπως προέκυψε οι δυο σεσημασμένοι, ο...

Έλληνας και ο Αλβανός, δεν επιβιβάστηκαν στο νοικιασμένο ελικόπτερο από τον Ασπρόπυργο. Απ’ εκεί πήγε να τους παραλάβει ο πιλότος με τον μηχανικό. Αν όλα πήγαιναν καλά, ο Παναγιώτης Βλαστός θα κατέβαινε σε χωράφια στην περιοχή του Πηνειού, λίγο έξω από τα Τέμπη, εκεί δηλαδή όπου μετά τη Ζαγορά του Πηλίου, αποβιβάστηκαν οι δυο γυναίκες, πριν το ελικόπτερο καταλήξει στις φυλακές Τρικάλων.

Η εταιρεία Air Lift είναι συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ ο χειριστής Κώστας Τσακιρίδης είναι ο διευθυντής πτητικής εκμετάλευσης της εταιρείας και ο εμπειρότερος όλων, ως απόστρατος πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού. Σ’ αυτόν οφείλεται ότι το πληγωμένο από βολίδα ελικόπτερο δεν κατέπεσε μέσα στις φυλακές.

Από την ίδια εταιρεία είχαν νοικιάσει ελικόπτερο στην πρώτη τους απόδραση οι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριζάι. Το ελικόπτερο αυτό το πούλησε στη συνέχεια η εταιρεία και προμηθεύτηκε ένα του ιδίου τύπου που βάφτηκε στα μπλε χρώματα της εταιρείας.

Ο πιλότος Τσακιρίδης πάντως για τις πτητικές του ικανότητες απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της οικογένειας Βαρδινογιάννη, γι αυτό και ο «Πατριάρχης» της δυναστείας Βαρδής, τον επιλέγει για τις μετακινήσεις του.
http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom